Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

32-biți sau 64-biți?

În primul rând, este important să spunem că cea mai mare parte a procesoarelor calculatoarelor de astăzi se bazează pe arhitectura pe 64 de biți și, chiar dacă uneori nu este o potrivire optimă 100%, sunt compatibile cu programele și aplicațiile pe 32 de biți. Așadar, dacă aveți un laptop sau computer mai nou, este foarte probabil să funcționeze pe un procesor pe 64 de biți.

Aveți un computer mai vechi sau doriți doar să verificați pe ce arhitectură funcționează laptopul dvs.? Urmați ghidurile noastre, de mai jos, pentru Windows și macOS.

Dacă aveți un computer cu sistem de operare Windows:

1. Faceți clic pe pictograma Start, în colțul din stânga jos al ecranului, și tastați "Control panel (Panou de control)". După ce rezultatul va apărea, veți vedea „System (Sistem)” în coloana din dreapta – făcând clic pe acesta, se va deschide o fereastră cu informațiile de sistem ale computerului.

2. Verificați tipul de sistem în secțiunea Sistem.

Dacă aveți un computer cu macOS:

1. Accesați meniul Apple și selectați "Despre acest Mac (About this Mac)"

2. Verificați sub versiunea sistemului de operare și a numelui modelului computerului – veți vedea acolo numele procesorului. Dacă numele este Intel Core Solo sau Intel Core Duo, este doar pe 32 de biți. În caz contrar, arhitectura calculatorului dvs. este pe 64 de biți.

Produsul a fost adăugat în coș

    Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile