Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Despre noi

Cine suntem

Suntem prezenți pe piața cehă din 2008 și în 2016 compania RA Software (care este proprietarul brandului Forscope) s-a născut cu scopul de a ne extinde afacerile în alte țări europene. Încă de la început, compania noastră s-a concentrat pe furnizarea de soluții software rentabile care să aducă clienților ceea ce au cu adevărat nevoie, pe baza echipamentelor hardware, a compatibilității și a cerințelor funcțiilor. Ne punem clienții pe primul loc și facem tot ce putem pentru a satisface așteptările lor!

 

 

Viziune și misiune

Viziune

Scopul nostru este să continuăm să găsim soluții software eficiente din punct de vedere al costurilor, care să le permită clienților noștri să își dezvolte afacerea în modul în care și-au propus.

Misiune

Dorim să atingem acest obiectiv prin furnizarea de produse și servicii, precum și suport  înainte de cumpărare cât și după cumpărare, la un nivel care să conducă la o satisfacție maximă a clienților noștri și la îndeplinirea tuturor nevoilor tehnologice.

 

De ce să cumpărați produse de la noi?

Consultați principalele motive pentru care achiziționarea de software de la noi este o decizie excelentă.

Flexibilitate

 • Oferim consultanță completă de licențiere, care are ca rezultat soluții software eficiente din punct de vedere al costurilor.
 • Oferim un portofoliu larg de produse software din care puteți alege - în special în categoria licențelor permanente Microsoft.
 • Portofoliul de produse și serviciile, pe care le oferim, se bazează pe nevoile clienților noștri.
 • Clienții noștri pot economisi dublu prin upgrade a licențelor software, în timp ce sunt plătiți pentru licențele redundante. Aflați mai multe despre această opțiune aici.
 • Procesul de cumpărare este rapid și ușor, ceea ce înseamnă că este posibil să vă aveți produsele în câteva minute!
 • Puteți deveni partenerul nostru B2B și să beneficiați de numeroase avantaje (de exemplu, lista de prețuri B2B, asistență personală dedicată, prețuri speciale pentru proiecte și multe altele).

Fiabilitate

 • Peste 100 000 de clienți de pe 11 piețe europene și-au pus deja încrederea în noi.
 • Suntem mândri că avem o evaluare medie a satisfacției clienților de 97% (bazată pe mai mult de 20 000 de recenzii pe mai multe platforme).
 • Oferim o politică de rambursare de 100% (în termen de 30 de zile de la cumpărare), precum și garanție de licență pe viață, astfel încât fiecare achiziție să fie fără griji.
 • Pentru a ne asigura că vă puteți baza deplin pe noi, în ceea ce privește calitatea produselor și serviciilor noastre, avem ca prioritate sporirea continuă a cunoștințelor despre licențiere.

Abordare personală

 • Avem o versiune localizată a site-ului nostru web pentru fiecare piață pe care activăm în prezent, ceea ce înseamnă că puteți găsi cu ușurință informațiile pe care le căutați.
 • Aproape toate piețele noastre au consultanți specializați în licențe, care pot oferi ajutor și îndrumare în limba dvs. maternă.
 • Dacă comandați în cantități mai mari, sau cu ritm regulat, veți beneficia de un consultant de licență personal, care vă va ajuta cu orice aveți nevoie.
 • Comunicarea cu clienții noștri este una dintre principalele noastre priorități, așa că puteți fi siguri că veți fi informați, în prealabil, despre toate etapele sau modificările importante!

 

 

Istoria Forscope

(fost Software Deals)

 

 

 

Produsul a fost adăugat în coș

  Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile