Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Microsoft 365 Business Premium – 1 an

RO
română și mai mult de 10 alte limbi
 • GB engleză
 • DE germană
 • FR franceză
 • IT italiană
 • RU rusă
 • ES spaniolă
 • PT portugheză
 • BG bulgară
 • HR croată
 • CZ cehă
 • + alte câteva limbi
product-img-forscope-Microsoft-365-Business-Premium@0.5x
Imaginea are doar scop informativ. Livrăm produsul fără ambalaj.
Tip software:
abonament
Varianta: certificat electronic
în stocLivrare electronica în 1-2 zile
Momentan stoc epuizat
Livrare prin e-mail
1 252 LEI
1 249 LEI
1 486,31 LEI cu TVA (19 %)

Doriți să vă consultați proiectul și să obțineți o ofertă individuală de preț? Contactează-ne.

Oferta individuală

 • Transferabil (activare online)
 • Abonament pentru 1 an pentru 1 utilizator
 • Poate fi folosit ca un abonament nou sau pentru reînnoire
 • Abonamentele Microsoft nu sunt rambursabile (nu se pot returna).
Tipul produsului:
versiunea completa
Tipul distribuției:
abonament; certificat electronic
Valid pentru:
1 an
Transferabilitate:
transferabil
Metodă de instalare:
instalare din fișierul de instalare al producătorului (oferim un link pentru descărcarea fișierului)
Arhitectură:
32/64 biți
Compatibilitate cu sistemul de operare:
Windows, macOS, Android, iOS
Limba:
software multilingv
Compatibilitate MS Office:
MS Office Home and Student, MS Office Home and Business, MS Office Professional
Numere de produs compatibile (part number, P/N):
J29-00003
 • Certificat pentru software
 • Documentație în conformitate cu legile UE
 • Confirmarea achiziției (factura)
 • Fișier de instalare pentru descărcare
Procesor:
dual-core 1,6 GHz
Memorie:
4 GB RAM
Spațiu pe hard disk:
4 GB (pentru Windows); 10 GB (pentru Mac)
Sistem de operare:
Windows 7, 8.1, 10; cele mai recente două versiuni de macOS
Rezolutia ecranului:
1280×768 sau mai mare
Grafică:
procesor grafic DirectX 9 cu driver WDDM 2.0

Microsoft 365 Business Premium – 1 an

Microsoft 365 Business Premium este un pachet cuprinzător de produse și servicii dedicat companiilor care caută soluții complexe. Aceasta conține instrumentele și aplicațiile disponibile în ediția Standard și aduce caracteristici suplimentare pentru protecție avansată împotriva amenințărilor cibernetice și pentru gestionarea dispozitivelor. Acest plan de abonament este recomandat în special pentru utilizatorii Microsoft Azure.

Conținutul produsului:
 • Aplicații Office (versiuni pentru desktop, web și mobil): Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access (numai pentru PC), Publisher (numai pentru PC).
 • Microsoft Teams – întâlniri online și conferințe video pentru până la 300 de utilizatori.
 • 1 TB de stocare OneDrive în cloud pentru fiecare utilizator.
 • Exchange Onlinecăsuță poștală de 50 GB și adresă de domeniu personalizată.
 • SharePoint Online – platformă de colaborare pentru gestionarea și stocarea documentelor.
 • Drepturi de acces Azure Virtual Desktop (Azure Virtual Desktop (AVD)) – acces la desktopuri și aplicații virtualizate în cloud
 • Control avansat asupra dispozitivelor, datelor și securității cu Microsoft Intune, Azure Information Protection și Microsoft 365 Defender.
 • Drepturi de actualizare la Windows 10 Pro – abonații acestui plan îl pot utiliza pentru a actualiza Windows 7 Professional sau Windows 8.1 Pro la Windows 10 Pro.
 • Drepturi de actualizare la Windows 11 Pro – abonații acestui plan îl pot utiliza pentru a actualiza Windows 10 Pro versiunea 2004 sau o versiune ulterioară la Windows 11 Pro.

Detalii privind licențierea

Microsoft 365 Business Premium permite fiecărui utilizator să instaleze complet aplicațiile Office pe 5 dispozitive mobile, 5 tablete și 5 PC-uri, laptop-uri sau Mac-uri. Un abonament poate fi utilizat de un singur utilizator.

Acest plan de abonament poate fi utilizat pentru a crea un nou cont administrativ sau poate fi adăugat la un cont Microsoft 365 Admin Center existent. Rețineți că nu poate fi utilizat cu un cont Microsoft obișnuit, care nu este un cont de afaceri. În plus, acesta poate fi achiziționat doar de întreprinderi cu până la 300 de angajați. Companiile mai mari trebuie să achiziționeze planurile Microsoft 365 Enterprise.

Caracteristici

Toate aplicațiile și serviciile Microsoft 365 sunt actualizate în mod regulat și, pe lângă remedierile erorilor și actualizările de securitate, veți primi instantaneu și cele mai noi caracteristici.

Word 365 vă oferă instrumentele necesare pentru a crea, fără efort, documente cu aspect modern și clar structurate. Îmbunătățirile continue în ceea ce privește detectarea greșelilor de ortografie și gramatică, împreună cu funcțiile de recunoaștere vocală și Microsoft Translator, vă ajută să scrieți indiferent de limba utilizată. Word 365 oferă, de asemenea, transformarea documentelor în PDF sau în pagini web interactive, ușor de partajat.

Excel 365 vă ajută să operați rapid și precis diferite tipuri și cantități de date. Creați foi de calcul din șabloane și transformați-vă datele în documente captivante, clare și ușor de înțeles. Accelerați introducerea ecuațiilor matematice cu ajutorul funcției Ink Equations, care convertește automat ecuațiile scrise de mână în formule utilizabile, și prezentați rezultatele analizei datelor într-un mod atractiv din punct de vedere vizual cu ajutorul graficelor, diagramelor și chiar a modelelor 3D.

PowerPoint 365 vă prezintă fotografiile, ideile de afaceri, planurile sau rapoartele într-un mod foarte sofisticat. Adăugați dinamică poveștii și ideilor dumneavoastră cu ajutorul animațiilor bogate, mișcării cinematografice, Morph, Zoom, a modelelor 3D și multe altele. Utilizați @mențiuni în comentarii, pentru a permite colaboratorilor să afle când aveți nevoie de sugestiile lor și să vă bucurați de cooperare rapidă, de oriunde.

Outlook 365 este aplicația lider în domeniu trimiterii de e-mailuri, stocării contactelor și gestionării sarcinilor, precum și pentru calendare personale și de grup. Stabiliți prioritățile agendei dumneavoastră cu ajutorul funcției Mesaje prioritare, care sortează cele mai importante e-mailuri în fila Prioritare și cele mai puțin relevante în fila Altele, etichetați-vă colegii în e-mailuri cu comanda „@” sau alegeți o oră care convine tuturor și programați întâlniri în funcție de fusul orar.

OneNote 365 integrează aproape orice tip de fișier, de la foi de calcul în format Excel la clipuri video, satisfăcând chiar și cele mai exigente nevoi de luare a notițelor. Aplicația poate fi sincronizată pe toate dispozitivele dumneavoastră, permițându-vă să notați impresii și notițe în caietele digitale de oriunde.

Publisher 365 vă ajută să creați, să personalizați și să distribuiți, cu ușurință, o gamă largă de publicații de calitate profesională. Fie că este vorba despre marketing, materiale de vânzare pentru imprimare, publicații pentru site-ul dvs. sau buletine informative, Publisher vă va ajuta să obțineți cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp.

Construiți o bază de date cu Access 365 chiar și atunci când nu sunteți expert în baze de date sau nu aveți cunoștințe despre cum să scrieți coduri! Acest sistem eficient de gestionare vă permite să stocați, să sortați, să analizați, să rezumați și să prezentați, cu ușurință, o cantitate imensă de date. Ultima versiune vine cu multe instrumente și funcții îmbunătățite.

Microsoft Teams este un software de lucru în echipă popular, utilizat pe scară largă, bazat pe cloud, ale cărui caracteristici principale includ mesagerie, partajarea fișierelor, apeluri video și întâlniri. Foarte adaptabil, MS Teams este potrivit pentru companii de toate dimensiunile. Datorită integrării cu multe alte produse și servicii Microsoft, cum ar fi Exchange, PowerPoint și SharePoint, MS Teams permite colaborarea asupra conținutului în timp real de către angajații locali și de la distanță pe diferite dispozitive și platforme, inclusiv Windows, macOS, Android și iOS.

OneDrive oferă un spațiu de stocare a fișierelor de până la 1 TB și servicii suplimentare de sincronizare. Vă conectează toate fișierele dumneavoastră în Microsoft 365 pe mai multe platforme și dispozitive diferite și vă permite să partajați și să colaborați la proiectele dumneavoastră cu alți membri ai echipei în mod simplu și intuitiv.

Exchange Online implementează o soluție de mesagerie găzduită similară cu caracteristicile Microsoft Exchange Server. Acesta oferă utilizatorilor acces la e-mail, căsuță poștală, calendar, contacte și sarcini de pe PC-uri, de pe web și de pe dispozitive mobile.

SharePoint Online ajută întreprinderile să creeze, să partajeze și să gestioneze conținutul, site-urile, cunoștințele, spațiile de lucru și aplicațiile din întreaga organizație. Cu ajutorul SharePoint puteți mobiliza munca în echipă și colaborarea între diferite departamente, permițându-le să găsească și să partajeze rapid toate informațiile necesare în interiorul și în afara organizației dumneavoastră.

Azure Virtual Desktop (AVD) oferă o virtualizare ușoară și intuitivă a desktopurilor și aplicațiilor datorită managementului simplificat, Windows 10 cu sesiuni multiple, optimizări pentru aplicațiile Office, precum și integrare și asistență pentru Remote Desktop Services (RDS).

Azure Information Protection (AIP) permite întreprinderilor și organizațiilor să clasifice, să scaneze și să protejeze documentele, e-mailurile și alte fișiere importante prin aplicarea de etichete diferite conținutului ales.

Microsoft Intune este o caracteristică Azure care oferă instrumente dedicate pentru gestionarea dispozitivelor (mobile device management - MDM) și gestionarea aplicațiilor mobile (mobile application management - MAM), oferind administratorilor controlul asupra caracteristicilor dispozitivelor, opțiunilor utilizatorilor și aplicațiilor de pe telefoanele, tabletele și laptopurile unei organizații.

Microsoft 365 Defender este o suită unificată de securitate pentru întreprinderi înainte și după atac, destinată profesioniștilor din domeniul securității, care oferă protecție integrată împotriva atacurilor rău intenționate sofisticate. Defender coordonează în mod nativ detectarea, prevenirea, investigarea și răspunsul în diferite puncte finale utilizate în mod obișnuit de organizații, cum ar fi identitățile utilizatorilor, căsuțele de e-mail și aplicațiile.


Căutați o soluție hibridă? Consultați articolul nostru de mai jos și aflați cum să profitați la maximum atât de produsele perpetue, cât și de cele pe bază de abonament!
Office 2019, Microsoft 365, sau ambele?

Verifica disponibilitatea

Rezumat

Produsul a fost adăugat în coș