Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Bara de jocuri din Windows 10 va avea Spotify, Chat și alte widget-uri interesante

Microsoft a anunțat că cele mai noi caracteristici ale Game Bar-ului sunt în testări beta - și sună excelent! Să aruncăm o privire la ce vă puteți aștepta și cum să testați noile caracteristici, fără a fi nevoie să așteptați lansarea oficială.

Ce este bara de jocuri (Game Bar) în Windows 10?

Bara de jocuri este afișată prin apăsarea tastei Windows și a literei G de pe tastatură și apare ca o mică fereastră, suprapusă pe ecran. Aceasta vă permite să controlați anumite instrumente și aplicații, în timp ce jucați, fără a fi necesar să părăsiți jocul. Recent, a primit noi widget-uri care sunt utile în special dacă vă place să ascultați muzică în timp ce luptați cu inamicii din joc!

Îmbunătățiți experiența dvs. de joc cu widget-uri: Spotify, Galerie (Gallery) și Social

La ce anume vă puteți aștepta de la noile caracteristici?

Creați-vă propriile coloane sonore pentru joc, cu Spotify

Ajunge cu alt+tab pentru a sări peste o melodie sau pentru a încărca o nouă listă de redare! Dacă muzica este o parte importantă a experienței dvs. de joc, o să vă fie pe plac faptul că puteți alege o listă de redare, puteți reda o melodie sau puteți schimba volumul, fără să părăsiți vreodată jocul. Asigurați-vă că aveți aplicația Spotify instalată pe computer. Dacă nu o aveți, accesați magazinul Microsoft pentru a putea încerca această aplicație. Apoi puteți începe să creați playlist-uri specializate, pentru jocurile preferate, pe care le veți asculta în timpul jocului!

Arătați-vă realizările din joc prin meme

Posibilitatea de a obține capturi de ecran, din joc, este deja prezentă în Bara de jocuri, dar cu noua îmbunătățire veți putea crea și meme, din capturile de ecran! Trebuie doar să adăugați un text suprapus pe poza dvs., în galeria din Bara de jocuri și să vă împărtășiți reușitele via Twitter.

Conectați-vă cu prietenii prin widgetul Social

Platforma Xbox Social pentru gameri vă permite să vă conectați, rapid și confortabil, cu prietenii. Nu doar că puteți trimite un mesaj rapid, text sau voce, dar puteți vedea și ce jocuri joacă prietenii dvs.


Toate caracteristicile de mai sus vin în formă de widget-uri ușor de personalizat, care pot fi ajustate și mutate exact așa cum vă place. Ele sunt rezultatul activității comunității Insider Hub - una dintre ideile Microsoft - menită să îmbunătățească experiența utilizatorilor cu ajutorul comunității de jocuri, în sine.

Cum se testează noile caracteristici

Dacă sunteți interesat să încercați toate funcțiile noi, va trebui să deveniți un tester beta via Insider Hub. Urmați ghidul de mai jos pentru a accesa versiunea beta și pentru a vă bucura de tot ce are de oferit:

  1. Mergeți la Start și scrieți "Xbox Insider Hub"
  2. Lansați aplicația sau descărcați-o din Microsoft Store, dacă nu o aveți încă pe computer.
  3. Conectați-vă cu contul dvs. Microsoft (dacă nu aveți unul, va trebui să îl creați)
  4. Vi se va cere să vă alăturați (Join) programului Xbox Insider.
  5. După ce vă alăturați, accesați Insider Content din partea din stânga sus a ferestrei aplicației (este sub pictograma de meniu).
  6. Selectați Windows Gaming și veți putea utiliza noua versiune beta.
  7. Apăsați Win + G pe tastatură pentru a deschide bara de jocuri și încercați noile caracteristici!

Notă: Windows-ul 10 trebuie actualizat la Windows 10 build # 17763 sau superior (ceea ce înseamnă că actualizarea din octombrie 2018 trebuie să fie deja instalată pe calculatorul dvs.).

Xbox Insider Hub în Microsoft Store

Ecran de întâmpinare pentru Xbox Insider Hub

Alăturați-vă la Insider program

Accesați conținutul Insider

 

Nu aveți încă Windows 10? Îl puteți obține în magazinul nostru online de la 309 LEI.

Produsul a fost adăugat în coș

    Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile