Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Hărți noi cu actualizări pentru Windows 10

Noua, așteptata actualizare de la Creators Update pentru Windows 10 a apărut și cu ea vine o mulțime de știri. În plus, față de toate aceste lucruri interesante și creative, despre care am informat înainte de a începe, trebuie să dați o privire mai atentă la una dintre cele mai mari surprize - la hărți.

Desenare pe hărți 

Hărțile pe Windows au acum (comparativ cu cele de la Google, de exemplu), un mare avantaj. Poate că v-ați gândit la această funcție în mod repetat și v-ați spus - ce bine ar fi? Și iată! Creionul pe hartă este într-adevăr o realitate. Puteți desena un traseu (Utilizați funcția Touch Draw), pe care doriți să-l parcurgeți. Harta poate adapta traseul desenat la drumurile reale și și vă poate măsura distanța.

Vedere 3D

Una dintre cele mai vizibile schimbari este trecerea la 3D. Activați regimul 3D, măriți harta de sus și vizualizați localitățile sau natura într-o formă mult mai realistă. Un alt avantaj este așa-numita interfață MapBillboard. Aceasta vă poate afișa o descriere detaliată a imaginii sau a obiectului.

Locuri preferate

Cafenele, palate, castele, orașe, lacuri - toate locurile care vă plac, acum puteți marca orice hartă și să vă creați astfel o bază de date, sau mai bine sous, o colecție de locuri excelente. Această funcție practică vă amintește de locuri pe care le-ați vizitat și doriți să vă întoarceți acolo, sau acele pentru care abia vă pregătiți.

Îmbunătățirea hărților

Știți de un loc, care este de regulă accesibil, dar harta nu-l arată? Cunoașteți drumuri, pe care harta în mod clar nu le recunoaște? Știți orarul de lucru la o cafenea dinr-un sat sau altul și  pentru care nu vedeți orele de deschidere pe hartă? Contribuiți la perfecționarea hărților!

Produsul a fost adăugat în coș

    Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile