Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Noua versiune de Windows 10 cu Story Remix

Fall Creators Update pentru Windows 10. Una dintre cele mai mari știri din listă a fost cu siguranță noua aplicație Remix Story, care va înlocui vechiul Movie Maker. Ce ne putem aștepta de la acest nou program? Vom încerca să vă spunem ceva despre aceasta.

Oricine a folosit aplicația Movie Maker, probabil i-a plăcut instantaneu. De ce? Din cauza utilizării foarte simple. În acest caz, succesorul său Story Remix este foarte asemănător. În orice caz, are mult mai multe funcții.

Obiectele 3D vor face parte din videoclipul dvs. 

Nu numai că veți putea să vă montați propria poveste cu fotografii și alte fișiere, ci și cu multe opțiuni sofisticate. Ediția intuitivă de film va fi îmbunătățită prin adăugarea de obiecte 3D. 

Story Remix va fi legată de Remix 3D și 3D Paint, astfel încât în ​​filmele tale să poată fi desenate și create diferite obiecte. Și dacă nu doriți să le faceți, puteți să selectați doar câteva modele din baza de date cu obiecte 3D.

Coloana sonoră în film este un lucru evident

Aplicația este creată în așa fel încât să fie foarte ușor de manevrat, ceea ce se aplică și adăugării coloanei sonore. Puteți alege foarte ușor în Groove, făcând click pe butonul Remix, apoi programul îl va gestiona pentru dvs. și dacă nu veți fi mulțumit de rezultate, le puteți schimba întotdeauna.

Mai întâi de toate - legătura

Story Remix va fi disponibil pentru Android, iOS și Windows. Veți putea sincroniza ediția de film pe toate dispozitivele dvs. De exemplu, puteți începe editarea pe telefonul mobil și apoi finalizați și lustruiți-l pe PC.

De asemenea, Story Remix conține câteva efecte animate simple. Dar vom ști mai multe despre aceasta până în septembrie, când programul va fi disponibil pe Windows 10.

Produsul a fost adăugat în coș

    Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile