Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Ce să așteptați de la noua actualizare Windows 10?

Windows 10 încă se mai îmbunătățește zi de zi. Toamna (cel mai probabil în septembrie) ne așteaptă un upgrade semnificativ, denumit Fall Creators Update. Este o nouă actualizare după Creators Update destinată utlizatorilor creativi. Ce lucruri noi va aduce?

Istorii de neuitat cu Story Remix

Nu e vorba de isotrii ordinare, dar ale voastre proprii. Story Remix vă va ajuta să creați filme. Cum? Va lucra cu fotografiile și înregistrările video de pe calculator și le va conecta într-o poveste, cu muzică pe fundal. Moviemaker ar trebui să simte rușinat.  

Un pas în trecut cu noul Timeline

Timeline e o aplicație foarte interesantă: datorită ei puteți vedea cu ușurință cu ce v-ați ocupat la calculator în trecut. Axa timpului vă permite să călătoriți în timp, iar dvs. veți afla, de exemplu, ce făceați cu două luni înainte. Puteți sări cu ușurință la acele fișiere, pagini web și aplicații, de parca nici nu le-ați părăsit niciodată 

Cortana îmbunătățită

Cortana a mai crescut. Datorită ei veți putea finisa lucrul care l-ați început la PC, pe alt dispozitiv, ex. tabletă sau telefon mobil. Și nu e vorba doar despre documdnte. Pe alte dispozitivă puteți deasemenea privi filme sau vizualiza fotografii.

Cei dragi, aproape de tine

Următoarea funcționalitate nouă este My People. Aceasta va permite să-i aveți pe cei dragi precum familia și prietenii pe listă pentru a-i contacta rapid. Acum este mai ușor să socializați cu ei pe skype sau pe e-mail.

Design Fluent de la Microsoft

Datorită noului update din toamnă veți obține și un nou design. Windows 10 Environment este conceput pentru a fi mai ușor în utilizare.

Produsul a fost adăugat în coș

    Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile