Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

XBOX Play Anywhere

Poate ai auzit despre aplicația Microsoft Xbox Play anywhere. W10s se poate lăuda cu o mulțime de extinderi si această aplicație este una dintre ele. Cum funcționează legătura dintre universul W10 și Xbox? Foarte simplu, de fapt. Să aruncăm o privire, înainte de a începe jocul.

Cum pot juca oricând doresc?

După cum sugerează denumirea, această extindere vă oferă posibilitatea să jucați și să continuați gameplay-ul oricând doriți. Este necesar să cumpărați jocul, care susține această funcție și fără nici o plată suplimentară, veți fi capabil să jucați pe Xbox One și pe PC-ul cu Win10. Aveți nevoie doar de un Win10 și consola Xbox cu cele mai recente actualizări. Apoi, trebuie doar să conectați contul dvs. Xbox Live / Microsoft.

Cont Xbox Live

Datorită acestuia, vei fi o parte a comunității de jucători din întreaga lume. Prin acest cont vă puteți împărtăși realizările, upgrade-ul avatarului, urmăriți jocurile preferate și jucați cu prietenii.

De asemenea, puteți căuta jucători cu interese similare prin intermediul funcției Looking for Group și puteți crea cluburi cu ei, pe Xbox One sau orice dispozitiv cu Win10.
Sfat: în fiecare lună există peste un miliard de jocuri pe grupuri de multiplayer. Serverele lucrează efectiv, din acest motiv nu trebuie să vă faceți griji cu privire la erori în timpul jocului sau gameplay-ul lent.

Jocuri cu sprijin Xbox Play Anywhere

Cumpărând un joc care suportă această opțiune, puteți utiliza și juca pe Xbox One sau W10, fără plăți suplimentare.

Puteți achiziționa jocuri aici:

Tot ce doriți să știți despre XBox play anywhere, puteți găsi aici.

Produsul a fost adăugat în coș

    Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile