Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Instalarea, activarea și dezactivarea produselor Adobe CS

Instalarea, activarea și dezactivarea produselor Adobe CS

Acesta este un scurt ghid pentru instalarea, activarea și dezactivarea produselor Adobe Creative Suite.

Instalare și activare

 1. Descărcați fișierele de instalare, pentru programul ales, din linkurile furnizate de producătorul sau vânzătorul software-ului. Așteptați descărcarea completă a tuturor fișierelor de instalare înainte de a începe instalarea. Unele programe (cum ar fi Illustrator CS6, de exemplu) au mai multe fișiere de instalare.
 2. După ce toate fișierele de instalare au fost descărcate cu succes, deschideți fișierul executabil (*.exe) și urmați pașii de instalare a programului.
  Adobe Illustrator CS6 installation location
 3. În unul dintre pași, instalarea va solicita un număr de serieintroduceți numărul dvs. de serie și treceți la pasul următor.
 4. După numărul de serie, vi se va cere să vă conectați la contul Adobe (cunoscut și sub numele de Adobe ID). Dacă nu aveți unul, va exista o opțiune pentru a-l crea în acest pas.
  Adobe Illustrator CS6 installation account
 5. Ulterior, instalarea va continua cu opțiuni referitoare la software-ul pe care doriți să-l instalați (de exemplu, veți putea alege ce componente și / sau programe să instalați, unde să le instalați și așa mai departe).
 6. Așteptați finalizarea instalării - după ce ați terminat, puteți folosi software-ul!

Dezactivarea

Dacă trebuie să mutați licența (numărul de serie) de la un computer la altul, în primul rând, va trebui să o dezactivați de pe dispozitivul pe care îl utilizați în prezent. Pentru a face acest lucru, mai întâi asigurați-vă că sunteți conectat la internet, apoi deschideți software-ul și accesați meniul din partea de sus a ferestrei programului. Faceți clic pe Help (Ajutor) și alegeți Deactivate (Dezactivați), apoi selectați opțiunea Deactivate permanently (Dezactivați permanent).

Când dezactivarea este reușită, fereastra ar trebui să arate similar cu aceasta:

 

Adobe Illustrator CS6 deactivation

Acum puteți activa produsul pe un alt computer.

Aveți nevoie de ajutor? 

Aveți probleme cu instalarea, activarea sau dezactivarea produselor Adobe CS? Nu ezitați să ne contactați!

Produsul a fost adăugat în coș

  Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile