Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Verificarea legalității licențelor software

Lăsați-ne să verificăm legalitatea software-ului dvs. second-hand!

CONTACTAȚI-NE
Ați achiziționat produse software second-hand de la alți vânzători sau de la magazinele online și nu sunteți sigur că acestea sunt conforme cu legea? Cu noul nostru serviciu de verificare a legalității software-ului puteți să scăpați de îndoieli și să găsiți cu ușurință răspunsul!

În ce constă serviciul nostru de verificare a legalității?

Suntem primii din industrie care oferă clienților o modalitate de a verifica dacă produsele software perpetue second-hand Office, Windows sau Microsoft Server utilizate sunt pe deplin legale. Înțelegem cât de dificil poate fi pentru organizațiile care nu știu de ce documentație ar avea nevoie pentru auditul care stabilește dacă au tot ceea ce este cerut de lege. Și acesta este exact momentul în care serviciile noastre intră în joc.

Când și de ce să utilizați acest serviciu?

Serviciul a fost creat pe baza feedbackului primit de la clienții care au cumpărat software second-hand de la alți vânzători și care și-au dat seama ulterior că le-ar putea lipsi documentele necesare pentru un eventual audit. De exemplu, dacă ați achiziționat doar o cheie de licență, dar nu și o licență de software propriu-zisă. La Forscope, înțelegem importanța asigurării legalității software-ului dumneavoastră și suntem aici pentru a vă ajuta!

Acest serviciu este deosebit de potrivit atunci când:

  • cumpărați software second-hand la prețuri suspect de mici, 
  • ați primit documente îndoielnice, 
  • ați comandat de la un furnizor din afara UE sau de la magazine electronice care nu au un sediu real și o adresă care să poată fi urmărită.

Cum arată procesul de verificare?

  1. În primul rând, veți lua legătura cu noi și ne veți furniza informații despre licențele de software pe care doriți să le verificăm. 
  2. După ce ne trimiteți documentele necesare, vom efectua o verificare amănunțită pentru a afla dacă licențele dumneavoastră sunt legale și conforme.
  3. Veți primi informații cu privire la rezultatul procesului de verificare.

Vă rugăm să rețineți: luăm foarte în serios confidențialitatea clienților noștri. De aceea, semnăm un Acord de confidențialitate (NDA) cu fiecare client pentru a ne asigura că orice informație pe care o împărtășiți cu noi rămâne strict confidențială.

Prețuri

Serviciul nostru costă 500 LEI, fără TVA, indiferent de numărul de licențe pe care doriți să le verificați, ceea ce îl face o soluție foarte accesibilă și convenabilă pentru orice organizație. 

Doriți să evitați eventualele probleme juridice?

Contactați-ne!

Formular de contact

Produsul a fost adăugat în coș