Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Vindeți software

Obțineți bani pentru software-ul dumneavoastră redundant!

Contactați-ne
Compania sau organizația dvs. deține produse software perpetue de care nu mai aveți nevoie? Dacă produsele îndeplinesc anumite condiții, vi le putem cumpăra!

Cât de mult puteți câștiga din produsele software?

Suma pe care o puteți obține va diferi în mod semnificativ în funcție de produsele pe care doriți să le vindeți și în ce cantitate. Dar pentru a vă oferi o idee generală, analizați exemplul de mai jos privind achiziționarea de software.

Cum de oferiți o achiziție de software?

Forscope este un broker de software, ceea ce înseamnă că nu doar vindem software, ci îl și cumpărăm. Există anumite condiții (atât din punct de vedere juridic, cât și din punctul de vedere al companiei noastre) care trebuie îndeplinite pentru ca achiziționarea să aibă loc, dar acestea sunt destul de simple. Aruncați o privire la lista de condiții:

Condiții pentru cumpărarea software-ului dumneavoastră:

  • Reprezentați o companie sau o organizație (nu cumpărăm software de la persoane fizice).
  • Produsele pe care le dețineți sunt perpetue (nu abonamente), au fost achiziționate legal și aveți dovezi ale proprietății și autenticității acestora.
  • Putem cumpăra doar anumite programe deoarece trebuie să luăm în considerare cantitatea, tipul și anul de lansare al produselor dvs. software. Suntem interesați să cumpărăm următoarele versiuni ale software-ului menționat - lansări Microsoft din 2013 sau mai noi, lansări Autodesk din 2011 sau mai noi, VMware vSphere 7.0 sau mai noi, Oracle 18c sau mai noi, Adobe CS6, SolidWorks, Siemens. Vă rugăm contactați-ne completând formularul de mai jos pentru mai multe informații.

Sunteți interesat să vă vindeți software-ul redundant?

Contactați-ne!

Puteți adăuga o listă cu numele produselor pe care le dețineți, sau alte documente, în atașamentul acestui formular.

Formular de contact

Produsul a fost adăugat în coș