Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Noutăți

Rămâneți la curent cu cele mai recente informații de la Forscope!

Despre noi

Forscope este cel mai mare broker de software second-hand din Europa Centrală și de Est, activând pe piață din 2016. Cumpărăm și vindem produse software de la producători renumiți (în special Microsoft și Autodesk), ajutând clienții să economisească până la 70% din costuri. Sediul central al Forscope este situat în Brno, al doilea oraș ca mărime din Republica Cehă, dar avem reprezentanți în alte 9 țări din UE. Compania noastră este un partener oficial Microsoft certificat și deține certificările ISO 9001:2015 si ISO 27001.

Comunicate de presă

Case study

SoftwarePro devine Forscope


Compania noastră a devenit și mai mare! La începutul lunii octombrie 2022, un brand slovac care vinde software second-hand SoftwarePro a devenit parte a companiei noastre. Această achiziție ne va ajuta să îmbunătățim experiența clienților noștri datorită competențelor dobândite.

"Până acum, SoftwarePro a fost cel mai mare jucător de pe piața slovacă de software second-hand, așa că suntem foarte încântați că se alătură Forscope. Compania noastră este în creștere și facem din nou un pas înainte. Credem că, datorită acestei achiziții, vom putea să ne apropiem și mai mult de atingerea obiectivului nostru pe termen lung – economisirea cât mai multor resurse financiare pentru clienții noștri."

Jakub Šulák
Directorul general al Forscope

Intrăm într-un nou capitol al creșterii companiei noastre și suntem foarte încântați de ceea ce ne va aduce viitorul!

Contactează-ne

Case study

Software Deals va deveni Forscope!

De ce ne schimbăm numele?

Ideea de a redenumi și reinventa compania s-a dezvoltat de-a lungul ultimului an și jumătate. Am considerat că este nevoie de o schimbare pentru a putea oferi servicii și mai bune și mai ample, adaptate nevoilor clienților noștri. De asemenea, am dorit să ne diferențiem în mod clar de alte companii de pe piața de software utilizat anterior, deoarece confundarea cu vânzători de software, nedemni de încredere, începea să creeze probleme inutile.

Un alt motiv important, pentru redenumire, a fost faptul că am dorit să unim brandul pe toate cele 11 piețe europene, pe care compania noastră este prezentă.

Noul nume și noul logo reflectă mai bine esența și viziunea brandului nostru, precum și valorile pe care este construit. De asemenea, ne permite să ne protejăm mai bine brandul, deoarece Forscope este acum o marcă înregistrată a Uniunii Europene.

Așteptăm nerăbdători schimbările care vor veni imediat și pe cele din viitor (cum ar fi extinderea portofoliului de produse) și sperăm că vă veți bucura și dvs. de această călătorie, împreună cu noi!

Când se va întâmpla această schimbare?

În cursul lunii aprilie. Vom muta treptat toate versiunile lingvistice ale site-ului nostru web către o nouă adresă URL. Dacă introduceți www.software-deals.ro în browserul dvs., veți fi redirecționat automat către noul site: www.forscope.ro

Ce înseamnă asta pentru dvs. - clienții noștri?

Pentru dvs., singura diferență va fi în faptul că veți vizita un site web cu un alt nume. Dacă aveți un cont, acesta va fi transferat pe noul site web și veți utiliza aceleași informații de conectare, ca de obicei. De asemenea, numerele de telefon, pentru a contacta serviciul de asistență, managerul de cont sau biroul nostru, rămân aceleași.

Ce mai rămâne la fel:

  • Marca Forscope este deținută de RA Software s r.o., aceeași companie care deține brandul Software Deals
  • Numărul contului bancar
  • Oamenii - nu vor exista modificări de personal legate de redenumirea companiei noastre

Dacă doriți să aflați mai multe, nu ezitați să ne contactați, și vom fi bucuroși să vă oferim un răspuns.

Să înceapă noul capitol de furnizare de software excelent, la prețuri accesibile!

Echipa dvs., în curând, Forscope

Contactează-ne

Case study

Forscope: un distribuitor IceWarp

Am devenit distribuitor oficial al acestei platforme în browser, originară din Republica Cehă. IceWarp este o alternativă la Microsoft 365 și Google Workspace, dar este semnificativ mai ieftin în comparație cu ambele soluții – prețul este cu 50% mai mic decât pentru produsele Microsoft și 69% decât pentru produsele Google. În special pentru întreprinderile mijlocii și instituțiile publice, poate fi o opțiune interesantă pentru a asigura o colaborare ușoară în cadrul unei echipe, precum și a întregii organizații la un preț avantajos.

IceWarp oferă aceleași caracteristici ca ale concurenților săi, adică gestionează în principal documente partajate, conferințe online, chat de echipă, e-mail pe propriul domeniu, calendar și multe altele. Totul într-o singură fereastră de browser web. De asemenea, puteți utiliza aplicația mobilă, astfel încât să puteți lucra de oriunde.

Interfața IceWarp: E-mail
Interfața IceWarp: Calendar
Interfața IceWarp: TeamChat
Interfața IceWarp: Conferințe
Interfața IceWarp: Documente
Interfața IceWarp: Notes
Interfața IceWarp: Tablou de bord
 
 
 

Parteneriatul cu IceWarp a fost un pas logic pentru noi. În prezent, unii dintre clienții noștri nici măcar nu își pot imagina ziua de lucru fără aplicații office, indiferent dacă acestea sunt locale sau în cloud. De aceea, am căutat un astfel de produs pe care să-l adăugăm în portofoliul nostru, care să reprezinte cel mai bine motto-ul nostru (Same value, better price – Aceeași valoare la preț mai bun) și scopul nostru principal – să ajutăm companiile și instituțiile publice să economisească costurile software, care pot fi apoi utilizate pentru alte investiții necesare.

Jakub Šulák
Directorul general al Forscope

Principalele avantaje ale produsului IceWarp nu sunt doar un preț mai bun, ci și o abordare completă, ușor de utilizat, și protecția sporită a datelor utilizatorilor – în comparație cu concurenții săi, clienții se pot baza pe faptul că datele lor nu sunt doar protejate, ci și utilizate numai în spațiul de stocare în cloud, fără altă utilizare comercială.

Puteți afla mai multe despre produsul IceWarp aici.

Contactează-ne

Puncte de reper de la ultimele noastre evenimente

Produsul a fost adăugat în coș