Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Forscope Reseller Program

Creșteți-vă profitul din software devenind partenerul nostru!

Înregistrați-vă acum

Companie stabilă

Avem o experiență de peste 10 ani în vânzarea de software folosit și, în acest timp, am furnizat produse software la peste 50.000 de clienți din întreaga Europă.

Marjă de profit mai mare

Vă puteți bucura de o marjă de profit mult mai mare decât în mod normal – doar vânzând produse software furnizate de compania noastră!

Consultanță în domeniul licențierii

Datorită cunoștințelor noastre vaste în materie de licențiere, vă putem recomanda nu numai soluția potrivită, ci și cea mai ieftină, adaptată la nevoile oricărei organizații.

Garanții juridice

Pe lângă documentația pregătită pentru audit, oferim o garanție legală pe viață care asigură achiziții fără riscuri.

Cel mai mare din Europa Centrală și de Est

Avem reprezentanți în 9 țări europene care ne ajută să oferim o abordare locală pentru fiecare țară.

Referințe și proiecte anterioare

Slovenské elektrárne, a.s.

Furnizor de energie electrică, Slovacia

Cel mai mare furnizor de energie electrică din Slovacia își dorea să actualizeze versiunile mai vechi ale software-ului folosit de angajații săi. Pe lângă faptul că economisesc costurile, datele continuă să fie protejate prin actualizări regulate de securitate, iar productivitatea poate crește!

Economii: 72 %

Nemocnica Poprad

Spital, Slovacia

Spitalul principal din Poprad avea nevoie să cumpere versiuni mai noi ale produselor Microsoft Office pentru angajații săi. Oferta noastră (care a fost aleasă în cadrul unei licitații publice) a permis spitalului să obțină produse software la un preț cu 80 % mai mic decât dacă ar fi cumpărat unele noi! Activele economisite pot fi folosite acum pentru un echipament extrem de necesar, atât în favoarea pacienților, cât și a medicilor.

Economii: 80 %

Orașul Příbram

Oraș, Republica Cehă

Orașul Příbram trebuia să își modernizeze software-ul de pe server pentru comunicarea internă. Cumpărând produse de la noi au economisit peste 74 000 LEI, ceea ce, ca să vă faceți o idee, corespunde sumei pe care o vor cheltui pentru repararea monumentului – fântâna de granit.

Economii: 74 000 LEI

Národná diaľničná spoločnosť

Compania Națională de Autostrăzi, Slovacia

Compania de stat care se concentrează pe construirea de autostrăzi în Slovacia avea nevoie să își extindă infrastructura de servere. Mulțumită cunoștințelor noastre în materie de licențiere, am reușit să le oferim o opțiune mult mai ieftină decât cea solicitată inițial, economisind costuri enorme!

Economii: 77 %
Afișați toate testimonialele

Cooperare și certificare

Înregistrați-vă pentru programul de revânzare Forscope

  • Prețuri la produse cu până la 50% mai mici
  • Consultații de licențiere pentru proiecte de către un specialist certificat BSA
  • Posibilitatea de a plăti prin factură(cu plata la termen)
  • Sales Manager dedicat
  • Asistență la pregătirea documentației legale pentru proiecte

Formular de contact

FAQ

Este legal software-ul folosit?

În 2012, CJUE (Curtea de Justiție a Uniunii Europene) a decis că vânzarea de software folosit este legală. Puteți citi mai multe despre contextul juridic al software-ului folosit aici. De asemenea, asigurăm o garanție legală pe viață. Dacă sunteți în căutarea de informații despre software-ul folosit și audituri, citiți articolul nostru.

Ce anume vom primi după ce facem o comandă?

Veți primi un certificat digital care conține toată documentația necesară pentru produsele achiziționate. Mulțumită funcției noastre Datele clientului final, acest certificat va fi emis atât pentru dumneavoastră, cât și pentru clientul dumneavoastră (cu propriile sale date). Certificatul pentru clientul dumneavoastră vă va menționa ca furnizor. Veți primi și instrucțiuni despre cum să descărcați, să instalați și să activați produsele.

Suntem partener Microsoft, vânzarea de software folosit nu va fi o problemă pentru noi?

Avem mulți parteneri revânzători pe termen lung care sunt și parteneri Microsoft, iar din câte știm noi, nu au existat niciodată probleme. Aceștia folosesc adesea soluția noastră pentru a oferi o ofertă alternativă. De asemenea, putem cumpăra produse software redundante, ceea ce face ca oferta lor să fie și mai competitivă. În plus, suntem partener Microsoft.

Produsele achiziționate primesc actualizări de securitate?

Da, produsele noastre primesc toate actualizările de securitate lansate de producător, în conformitate cu politica de ciclu de viață stabilită pentru un anumit produs. Produsele noastre dispun de aceleași caracteristici și asistență tehnică ca și cele oferite de Microsoft sau de orice alt producător de software.

Cum funcționează achiziția de software?

Aveți un client care deține software redundant? Trimiteți-ne o listă cu produsele lor și vă vom oferi un preț la care suntem dispuși să le cumpărăm. Întregul proces de achiziționare va fi gestionat direct de noi și, dacă toate condițiile sunt îndeplinite și achiziționarea se realizează, veți primi un comision pentru că ați făcut posibilă tranzacția!

Produsul a fost adăugat în coș