Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Activare Windows 7

Windows-ul 7 instalat trebuie să fie activat în decurs de 3 zile după ce v-ați logat în sistem pentru prima oară. Pentru a extinde perioada de probă de 30 de zile, apăsați pe butonul de Start și căutați "cmd.exe". Deschideți Command Prompt cu drepturi de administrator și tastați:
slmgr.vbs /rearm

Nu uitați de activare! Dacă sistemul de operare nu este activat, va apărea un mesaj de atenționare care va spune că software-ul este ilegal.

Activarea prin internet

Dacă alegeți să vă activați Windows-ul prin internet și sunteți deja online, procesul este rapid și simplu.

Urmați acești pași pentru a vă activa Windows-ul 7:

 • Deschideți Activare Windows, apăsând pe butonul de Start, click dreapta Computer, alegeți Proprietăți, apoi Activați Windows acum.
 • Dacă Windows detectează o conexiune internet, selectați Activați Windows online acum. Este necesară permisiunea de administrator.

  Dacă vi se solicită o parolă de administrator sau o confirmare, introduceți parola sau confirmați.
 • Tastați cheia de produs a Windows 7 atunci când vi se cere, apăsați Următorul, apoi urmați instrucțiunile.

 

Activarea telefonică

Dacă Windows nu poate să activeze produsul online, veți avea opțiunea să activați Windows 7 folosind un sistem telefonic automat. Sunt 3 metode prin care puteți să vă activați Windows-ul folosind activarea telefonică. Una care vă solicită să dați un telefon, și încă două modalități care nu necesită acest lucru. Să aruncăm o privire asupra fiecăreia dintre acestea.

Opțiunea 1 și 2 – Folosind Letactivate.com

Aceste două opțiuni vor fi explicate împreună, deoarece începutul și sfârșitul procesului este la fel pentru amândouă.

  • Intrați pe site-ul letactivate.com și folosiți e-mail-ul și numărul comenzii dvs pentru a vă loga.

   Notă: Letactivate.com este un sistem semi automat de activare online, care cooperează cu serverele Microsoft. Am introdus acest serviciu pentru a face activarea telefonică mai ușoară pentru dvs.
 • Pentru început, va trebui să alegeți dacă ID-ul dvs de instalare va fi grupat în grupuri de numere a câte 6 cifre (ID-uri pentru Windows 8 sau mai vechi), sau 7 cifre (ID-uri pentru Windows 10 și Office 2013, sau mai noi).

După ce ați ales numărul cifrelor, va trebui să obțineți ID-ul de instalare. Aceasta este partea unde Opțiunea 1 diferă de Opțiunea 2.

Obținerea ID-ului de instalare

Opțiunea 1

  • Descărcați fișierul CMD: GetInstallationID.cmd, click dreapta pe fișier și alegeți opțiunea Executare ca administrator. O fereastră despre securitatea calculatorului poate apărea – dacă acest lucru se întâmplă, apăsați Mai multe opțiuni, apoi Executați oricum. Un fișier Notepad ca acesta se va deschide:

Puteți vedea ID-ul dvs de instalare în această fereastră. Copiați acest număr și întoarceți-vă la site-ul letactivate.com, pentru a îl insera în căsuțele goale (vedeți poza cu textul ”Vă rugăm să introduceți ID-ul de instalare” mai jos).

Opțiunea 2

  • Apăsați pe fereastra de căutare a Windows-ului dvs și scrieți ‘slui 4’ (păstrați, de asemenea, spațiu între cuvânt și literă). Apăsați pe rezultatele căutării și va apărea o fereastră albastră. Trebuie doar să apăsați Următorul și veți vedea ID-ul dvs de instalare (ca în poza din josul acestui text).
 • În acest caz, va trebui să copiați grupele de cifre separat și să le inserați în căsuțele goale de pe site-ul letactivate.com. La final, va arăta așa:
 • Acum va trebui doar să apăsați pe Verifică.
 • Va trebui să așteptați pentru câteva secunde pentru ca verificarea să fie făcută. Acest lucru poate dura mai mult dacă sunt mai multe persoane care își verifică ID-ul de instalare în același timp.
 • Acum va trebui doar să introduceți ID-ul de confirmare în căsuțele potrivite (A, B, C, D, E, F, G, H), iar apoi apăsați pe Următorul.
 • Asta e tot! Software-ul dvs este acum activat cu succes.

Notă: Dacă site-ul Letactivate.com nu a generat ID-ul de confirmare, licența cumpărată are probleme cu limitările regionale, sau linia de activare este ocupată. Vă rugăm să încercați din nou peste 5 minute. De asemenea, biroul nostru de relații cu clienții poate activa programul sau să vă schimbe produsul, folosind Forscope Remote Help.

Opțiunea 3 – Dați un telefon

 • Deschideți Activare Windows, apăsând pe butonul de Start, click dreapta Computer, alegeți Proprietăți, apoi Activați Windows acum.
 • Alternativ căutați Activare.

Acum alegeți Alte metode de activare.

  • Tastați cheia de produs Windows 7, apoi selectați Următorul.
  • Selectați Utilizare sistem telefonic automat (vedeți pozele de mai jos). Este necesară permisiunea de administrator. Dacă vi se solicită o parolă de administrator sau o confirmare, introduceți parola sau confirmați.
  • Selectați cea mai apropiată locație de dvs din lista verticală, apoi selectați Următorul.
  • Apelați unul dintre numerele de telefon disponibile din listă. Un sistem automat vă va îndruma în procesul de activare.
 • Atunci când vi se va cere, introduceți ID-ul de instalare ce apare pe ecran în tastatura telefonului dvs. Acest ID de instalare este grupat în 9 (sau 8) grupe de câte 6 cifre. Veți fi rugat mereu să puneți respectivul grup de numere prin telefon, ca de ex: ”Vă rugăm să introduceți cifrele din primul grup”.
 • Scrieți ID-ul de confirmare pe care sistemul telefonic vi-l va furniza. Acesta va fi fi format din 9 grupuri de numere pe care va trebui să le puneți în câmpul corespondent.
 • Tastați ID-ul de confirmare în spațiul dedicat sub Pasul 3 al activation dialog, alegeți Următorul și apoi urmați instrucțiunile.

Activarea produsului doar pentru utilizatorii avansați

Există și o altă metodă mai rapidă de a vă activa produsul odată ce veți avea ID-ul de confirmare de pe site-ul Letactivate.com.

Aceasta este una din procedurile oficiale pentru activarea produsului dvs, după cum puteți vedea pe site-ul Microsoft: 
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/jj980163(v=winembedded.81).aspx  

Copiați ID-ul de confirmare de pe Letactivate.com (nu uitați să eliminați spațiile dintre grupele ID-ului de confirmare), deschideți cmd.exe cu drepturi de administrator și scrieți:

slmgr.vbs /atp <confirmation id>

Apoi, tastați comanda următoare pentru a activa automat sistemul de operare:

slmgr.vbs /ato

Felicitări! Produsul dvs este acum activat cu succes.

 

Produsul a fost adăugat în coș

  Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile