Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Windows 7 USB/DVD

Ați cumpărat Windows și ați aflat că laptopul dvs. nu are unitate DVD? Nu intrați în panică, nu este o problemă!

Windows 7 USB/DVD Download Tool, creat direct de Microsoft, poate crea o unitate USB bootabilă dintr-un fișier comprimat sau ISO. Acest instrument este ușor de utilizat și toată lumea îl folosește cu succes. Pentru a crea unitatea USB bootabilă, veți avea nevoie de un computer cu o unitate DVD pentru a crea mai întâi fișierul ISO, care va fi apoi copiat pe USB. Dacă aveți deja fișierul ISO, nu aveți nevoie de un alt computer, instrumentul este suficient.

Să începem

Descărcați aplicația

Primul pas este descărcarea și instalarea Windows 7 USB/DVD Download Tool. După instalare, lansați aplicația și, la primul pas, selectați locația fișierului ISO.

Selecția mediului de stocare

În al doilea pas, alegeți unitatea USB (opțiunea DVD este aici pentru posibilitatea de backup al fișierelor de sistem).

Introduceți dispozitivul USB

Aici, trebuie să selectați unitatea USB, pe care doriți să fie copiate fișierele.

Timpul pentru o cafea

Acum, tot ce trebuie să faceți este să așteptați până la finalizarea copierii. Este nevoie de timp, așa că vă puteți relaxa puțin.

Dacă copierea a avut succes, puteți închide programul și reporni computerul. Dacă instalarea nu se execută automat, va trebui să setați prioritatea de pornire (bootare) de pe USB, în BIOS.

Configurarea priorității de pornire

Conectați USB-ul cu Windows 7 la computerul unde doriți să instalați sistemul. Dacă instalarea nu se execută automat, este necesar să reporniți computerul și, în unele cazuri, să configurați  prioritatea de pornire în BIOS. Puteți intra în BIOS apăsând butoanele Del, F2 sau F12, imediat după repornirea computerului. Ar trebui să puteți vedea ce tastă trebuie să apăsați, imediat după repornirea computerului. Versiunea BIOS se bazează pe placa de bază și prioritatea de pornire se găsește de obicei sub opțiunea Boot, unii producători ar putea avea propriul mediu BIOS, așa că vă rugăm să luați imaginea următoare, pur și simplu ca ilustrativă.

Accesați Boot și schimbați First Boot (bootare cu prioritate) să fie dispozitivul dvs. USB / Removable device. Modificați prioritatea de pornire și confirmați modificările alegând Save and Exit (Salvare și Ieșire) (F10).

Aveți alte întrebări? Contactați asistența noastră pentru clienți:

prin telefon: +40 312 297 729
prin formularul de contact

Produsul a fost adăugat în coș

    Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile