Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Audit tranzacțional de la Deloitte: Obțineți confirmarea legalității produselor noastre de la experți imparțiali!

 • Legalitate

24. 3. 2023

Organizația dumneavoastră intenționează să achiziționeze software second-hand, dar vă îngrijorează riscurile legale asociate? Noi, cei de la Forscope, suntem aici pentru a vă ajuta! Toate produsele noastre software sunt legale și pregătite pentru audit, dar pentru a vă oferi un plus de liniște, vă furnizăm o opțiune exclusivă, constând într-un audit tranzacțional suplimentar, atunci când comandați un software second-hand de la noi, realizat de firma de consultanță Deloitte.

Auditul tranzacțional al licențelor software second-hand

Oferta noastră de audit tranzacțional de la Deloitte este soluția perfectă atunci când preferați să fiți foarte precaut când vine vorba de software second-hand. Aceasta vă va oferi garanția că tranzacția este conformă și sigură, va confirma că licențele de software second-hand livrate și documentația juridică a acestora îndeplinesc toate condițiile legale și va verifica corectitudinea transferului de proprietate asupra software-ului.

Cum arată procesul de audit tranzacțional?

 1. La cererea dumneavoastră, vom trimite la Deloitte documentația juridică pentru produsele comandate.
 2. Pe baza documentației juridice furnizate, Deloitte realizează un document de confirmare a raportului de confirmare, în care va evalua dacă:
  1. titularul inițial al licenței este o entitate situată în UE sau în SEE;
  2. licența software originală este perpetuă;
  3. există documente din care se poate deduce că licențiatorul inițial a fost plătit pentru copia/copiile software și în ce cuantum;
  4. documentația juridică furnizată include un angajament din partea cumpărătorului inițial de a dezinstala/elimina toate copiile anterioare ale software-ului, de a înceta utilizarea software-ului și de a lua măsuri pentru a preveni utilizarea ulterioară în cadrul organizației cumpărătorului inițial.
 3. Veți primi documentația legală menționată mai sus împreună cu documentul de audit întocmit de Deloitte.

Prețuri

Prețul pentru auditul tranzacțional poate varia în funcție de condițiile unui anumit proiect. Dacă sunteți interesat de acest serviciu, vă rugăm să luați legătura cu noi, vă vom face o ofertă individuală.

Expertiza Deloitte

Compania Deloitte oferă clienților săi din întreaga lume servicii de audit și asigurare, consultanță, consultanță juridică și financiară, gestionare a riscurilor, servicii fiscale și alte servicii conexe. Datorită expertizei și asigurării calității, puteți fi siguri că raportul de audit pe care îl veți primi este complet și fiabil.

 


Salvați acest articol în format PDF

Produsul a fost adăugat în coș