Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Activarea produselor Autodesk mai vechi nu mai este posibilă – sau este?

  • Licențiere
  • Autodesk

4. 7. 2022

Posesorii de produse Autodesk 2014 și mai vechi este posibil să fi primit recent următorul e-mail:

'Software-ul dumneavoastră Autodesk a ajuns la sfârșitul perioadei de activare

Începând cu 1 iulie 2022, Autodesk nu va mai oferi suport pentru activarea licențelor pentru versiunile 2011-2014 și vă rugăm să faceți upgrade la o versiune compatibilă. Puteți continua să vă utilizați produsul dacă îl aveți deja instalat, dar nu vom mai oferi asistență, inclusiv reactivarea, pentru aceste versiuni. (...)'

Acest mesaj este înșelător și face parte din eforturile Autodesk de a face licențele perpetue depășite și de a atrage cât mai mulți oameni să treacă la software pe bază de abonament.

Să clarificăm: software-ul dvs. nu va fi dezactivat! Deși este adevărat că, începând cu 1 iulie 2022, nu mai puteți activa online produsele Autodesk 2011-2014 nou instalate (cu alte cuvinte, introducând numărul de serie și cheia produsului de produs în fereastra de activare), vă puteți activa în continuare produsul dvs. efectuând activarea offline. Urmați instrucțiunile de pe pagina Autodesk pentru a primi codul de activare.

Dețineți produse Autodesk perpetue de care nu mai aveți nevoie sau care vor deveni în curând inutile pentru dumneavoastră? Vindeți-le nouă!

Doriți să cumpărați produse Autodesk perpetue? Vezi portofoliul nostru!

Ai probleme cu activarea? Aveți nevoie de informații suplimentare? Contactaţi-ne!

Produsul a fost adăugat în coș