Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Companie slovacă de electricitate: Mai mult de 70% din costurile software au fost economisite datorită soluției noastre!

  • Studiu de caz

4. 8. 2021

Dacă nu vedeți niște exemple reale, uneori poate fi greu să vă imaginați cât de mult ar putea economisi compania dumneavoastră pe produse software atunci când comandați de la noi. De aceea, am pregătit, cu acordul clientului nostru, o prezentare generală a unui proiect care a fost finalizat destul de recent – în februarie 2021. Puteți vedea detaliile proiectului mai jos.

Soluție software pentru o companie de electricitate slovacă

Client

Slovenské elektrárne, a.s.

Înființată în 2002, Slovenské elektrárne furnizează energie electrică atât pentru sectorul industrial, cât și pentru gospodăriile din 3 țări europene. Compania are peste 3.500 de angajați și a fost desemnată cea mai mare firmă din Slovacia de către revista Forbes în 2015.

Produse

Produse solicitate inițial

  • Visio 2019 Standard
  • Visio 2019 Professional
  • Project 2019 Standard
  • Project 2019 Professional

Produse furnizate

  • Visio 2019 Professional
  • Project 2019 Professional


Deoarece asistența pentru Visio 2010 și Project 2010 s-a încheiat în 2020, clientul a dorit să actualizeze software-ul pentru a-și păstra datele sensibile complet protejate. Inițial, acesta a solicitat aproximativ 300 de bucăți din edițiile Standard și Professional ale Visio și Project 2019. Deoarece cea mai ieftină opțiune pentru acesta era să primească toate produsele sub forma ediției Professional, i-am convins să folosească această oportunitate și să economisească mai mult.

Aceasta nu este o situație neobișnuită pentru noi, deoarece unele produse sunt mult mai ușor de obținut în cantități mai mari decât altele. Așa că este logic să oferim clienților noștri o ediție/versiune mai cuprinzătoare, deoarece aceștia au parte de mai multe caracteristici și plătesc mai puțin!

Economii

Economiile totale realizate de clientul nostru au ajuns la incredibila cifră de 72%, ceea ce a însemnat că a plătit cu sute de mii de euro mai puțin decât dacă ar fi cumpărat produsele la un preț normal de piață. Consultați tabelul de mai jos pentru a vedea valoarea costurilor economisite pentru fiecare produs, precum și economiile totale pentru întregul proiect:

Denumirea produsului CANTITATE ECONOMII*
Visio 2019 Professional 150 buc. 68%
Project 2019 Professional 270 buc. 73%
  TOTAL 72% din costurile totale
*în comparație cu prețul normal al pieței

Prețurile produselor pe care le găsiți pe site-ul nostru se aplică atunci când comandați doar câteva bucăți, dar în cazul unor proiecte mai mari (în valoare de cel puțin 10 000 Lei), putem crea oferte de preț personalizate foarte atractive.

Căutați o soluție software adaptată nevoilor dumneavoastră? Contactează-ne!

Produsul a fost adăugat în coș