Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Forscope este acum distribuitor al IceWarp – o platformă cuprinzătoare de productivitate pentru organizații!

  • Știri Forscope
  • Comunicat de presă

17. 8. 2023

Am devenit distribuitor oficial al acestei platforme în browser, originară din Republica Cehă. IceWarp este o alternativă la Microsoft 365 și Google Workspace, dar este semnificativ mai ieftin în comparație cu ambele soluții – prețul este cu 50% mai mic decât pentru produsele Microsoft și 69% decât pentru produsele Google. În special pentru întreprinderile mijlocii și instituțiile publice, poate fi o opțiune interesantă pentru a asigura o colaborare ușoară în cadrul unei echipe, precum și a întregii organizații la un preț avantajos.

IceWarp oferă aceleași caracteristici ca ale concurenților săi, adică gestionează în principal documente partajate, conferințe online, chat de echipă, e-mail pe propriul domeniu, calendar și multe altele. Totul într-o singură fereastră de browser web. De asemenea, puteți utiliza aplicația mobilă, astfel încât să puteți lucra de oriunde.

Interfața IceWarp: E-mail
Interfața IceWarp: Calendar
Interfața IceWarp: TeamChat
Interfața IceWarp: Conferințe
Interfața IceWarp: Documente
Interfața IceWarp: Notes
Interfața IceWarp: Tablou de bord
 
 
 

Parteneriatul cu IceWarp a fost un pas logic pentru noi. În prezent, unii dintre clienții noștri nici măcar nu își pot imagina ziua de lucru fără aplicații office, indiferent dacă acestea sunt locale sau în cloud. De aceea, am căutat un astfel de produs pe care să-l adăugăm în portofoliul nostru, care să reprezinte cel mai bine motto-ul nostru (Same value, better price – Aceeași valoare la preț mai bun) și scopul nostru principal – să ajutăm companiile și instituțiile publice să economisească costurile software, care pot fi apoi utilizate pentru alte investiții necesare.

Jakub Šulák
Directorul general al Forscope

Principalele avantaje ale produsului IceWarp nu sunt doar un preț mai bun, ci și o abordare completă, ușor de utilizat, și protecția sporită a datelor utilizatorilor – în comparație cu concurenții săi, clienții se pot baza pe faptul că datele lor nu sunt doar protejate, ci și utilizate numai în spațiul de stocare în cloud, fără altă utilizare comercială.

Puteți afla mai multe despre produsul IceWarp aici.

Produsul a fost adăugat în coș