Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Office 2019 va fi lansat în curând - ce știm până acum despre el?

  • Microsoft
  • Office

29. 8. 2018

Până acum, Microsoft a ținut secret felul cum va arăta Office 2019 și ce caracteristici va include. Din informațiile publicate recent, acum știm că noua suită Office se va baza pe același cod ca Microsoft 365 și va avea aceleași caracteristici care au fost adăugate la Microsoft 365 de la lansarea Office 2016. Să aruncăm o privire asupra viitoarelor modificări și noile sale caracteristici.

O nouă interfață pentru utilizatori

Microsoft va unifica aspectul aplicațiilor sale pe platforme, precum și versiunile lor online, astfel încât experiența utilizatorului să fie cât mai bună posibil. Schimbarea Outlook va fi probabil cea mai vizibilă, deoarece veți putea ajusta vizualizarea mesajelor primite ținând cont de conversații, conexiuni sau prioritate.

Skype pentru afaceri

Comunicarea de bază dintre clienți din Office 2019 va fi Microsoft Teams. Skype for Business va avea o instalare opțională, dar va fi în continuare suportat – acest lucru este important mai ales pentru organizațiile care nu au trecut încă la Microsoft Teams.

Prețuri noi

Noua suită Office va avea o licență perpetuă, ceea ce înseamnă că puteți folosi programul atâta timp cât doriți. Pentru a reflecta această valoare pe viață a produsului, Microsoft a decis să majoreze prețul cu 10%.

Prezentare generală a noilor caracteristici ale celor patru aplicații principale

Doar pentru Windows 10

Împreună cu timpul pentru suport redus al programului (7 ani în comparație cu cei 10 ani pentru Office 2016), Microsoft a anunțat, de asemenea, că Office 2019 va fi suportat numai pe Windows 10.

Totuși, nu aveți motive de îngrijorare, deoarece puteți obține versiunea anterioară (Office 2016), care este acceptată de Windows 7, 8, 8.1 și 10. Alegeți din oferta noastră diferitele ediții Office 2016 și economisiți până la 60% din prețul inițial.


Sfat suplimentar pentru abonații Microsoft 365:

Plătiți deja abonamentul petru Microsoft 365? Este important de știut că Microsoft a anunțat că, în următorii doi ani programul va fi suportat doar de Windows 10. Vreți să scăpați de grija acestei probleme din timp? Cumpărați Windows 10 din magazinul nostru, începând de la 249,00 LEI.

Produsul a fost adăugat în coș