Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

OneSAM – o singură platformă pentru fișierele dumneavoastră de instalare

24. 3. 2023

La Forscope, căutăm în mod constant să ne îmbunătățim sistemele și serviciile cu scopul de a face experiența clienților cât mai ușoară și mai plăcută posibil.

Pentru a face utilizarea produselor cumpărate de la noi cât mai ușoară și mai rapidă, am creat OneSAM.

Ce este OneSAM și la ce poate fi folosit?

OneSAM, sau One Software Asset Management, este o platformă web în care clienții pot găsi fișiere de instalare pentru software-ul second-hand cumpărat de la compania noastră. Numărul de comandă și adresa de e-mail asociată comenzii sunt folosite drept credențiale de conectare – în acest fel, clienții noștri au acces la fișierele exacte de care au nevoie pentru instalarea produselor specifice pe care le-au cumpărat.

Platforma permite utilizatorilor să descarce fișierele de instalare direct pe dispozitivul curent sau să genereze un link temporar (valabil timp de 48 de ore) pentru a fi descărcat pe un alt dispozitiv. Ne-am asigurat, de asemenea, că OneSAM este ușor de înțeles în toate țările în care operăm – în partea de sus a paginii puteți alege în prezent dintre 12 limbi.

Downgrading este chiar mai ușoară acum!

Am adăugat recent o opțiune de descărcare a fișierelor de instalare pentru versiunile mai vechi ale software-ului achiziționat, datorită drepturilor de downgrade rights! Pentru toate produsele software second-hand la care se aplică aceste drepturi, clienții vor vedea opțiunea sub versiunea principală:

Downgrading este un drept al utilizatorului final care le permite utilizatorilor să revină la o versiune mai veche a software-ului. De exemplu, dacă un client a cumpărat Windows Server 2022 Standard, acesta poate fi downgraded la Windows Server 2019 Standard sau Windows Server 2016 Standard (dar nu pot fi utilizate în același timp). Drepturile de downgrade se aplică pentru toate produsele cu licență în volum (produse pentru servere, MS Office etc.) și oferă o oportunitate excelentă de a implementa versiunea de software care se potrivește cel mai bine nevoilor actuale ale proiectului dumneavoastră.

Portal dedicat pentru proiecte complexe

În circumstanțe specifice, putem crea un portal OneSAM specific proiectului, cu un conținut mai avansat, cum ar fi documentația juridică și certificatele de chei de produs pentru software-ul second-hand achiziționat de la compania noastră. Acest tip de portal este deosebit de util pentru proiectele care necesită platforme de gestionare a activelor software, cum ar fi Microsoft VLSC (Volume Licensing Service Center – Centrul de servicii pentru licențiere de volum), deoarece poate acționa ca o alternativă la soluțiile furnizate direct de producătorii de software.

Aveți un proiect care necesită o abordare mai cuprinzătoare a gestionării activelor? Contactați echipa noastră de vânzări și vedeți dacă proiectul se califică!

Aveți nevoie de ajutor cu OneSAM?

Contactați echipa noastră de asistență și primiți instrucțiuni pas cu pas sau orice alte explicații de care ați putea avea nevoie, prin chat sau e-mail.


Salvați acest articol în format PDF

Produsul a fost adăugat în coș