Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Urări de Crăciun și o prezentare generală a anului 2022

  • Știri Forscope

22. 12. 2022

Crăciun Fericit
și La mulți ani

Vă mulțumim că ați fost alături de noi în 2022! S-au întâmplat multe în acest an și sperăm că apreciați toate schimbările și îmbunătățirile pe care vi le-am pregătit. Puteți vedea mai jos o prezentare generală a tuturor evenimentelor majore. De asemenea, putem dezvălui că mai sunt multe de așteptat în următoarele luni. Bucurați-vă de sezonul Crăciunului și toate cele bune în anul care vine!

Recapitularea anului 2022

Noua versiune a site-ului nostru

Am lansat un nou design al site-ului nostru, care reflectă mai bine orientarea noastră către sectoarele B2B și public. Acesta vă va furniza și mai multe informații ca niciodată despre software-ul second-hand, economiile și avantajele de a cumpăra de la noi!

Achiziționarea SoftwarePro

Compania noastră a devenit și mai mare. La începutul lunii octombrie 2022, un brand slovac care vinde software second-hand, SoftwarePro, a devenit parte din compania noastră!

Credem că datorită achiziției SoftwarePro vom putea să ne apropiem și mai mult de atingerea obiectivului nostru pe termen lung – economisirea resurselor financiare pentru companii și instituții publice”, spune fondatorul și președintele Consiliului de administrație al Forscope, Jakub Šulák.

Colegi noi

13 persoane noi s-au alăturat companiei noastre în acest an! Am primit 3 colegi noi la sediul nostru central din Brno și 10 noi manageri de vânzări pe piețele pe care operăm.

Conferințe

Am participat și am fost parteneri la mai multe conferințe în Republica Cehă, Polonia, Croația și Grecia, unde am întâlnit o mulțime de oameni interesanți atât din sectorul public, cât și din cel comercial. A fost o experiență extraordinară să cunoaștem oameni din diferite industrii și să le împărtășim cunoștințele noastre despre cum pot economisi cu ușurință cu ajutorul software-ului second-hand.

Webinare

În primăvară, am început să organizăm propriile noastre webinarii Forscope, axate pe introducerea software-ului second-hand, pe contextul său juridic și pe beneficiile pe care le aduce companiilor și organizațiilor. De-a lungul anului, am organizat zeci de webinare pe diferite piețe, la care au participat sute de persoane.

Am început să creăm videoclipuri pe YouTube

Începând cu videoclipul „Cum vă putem ajuta să economisiți până la 80% din costurile de software”, am început să producem videoclipuri introductive utile pe diferite subiecte legate de activitatea noastră (cum ar fi diferențele dintre software-ul nou și cel second-hand sau cum ajutăm instituțiile publice să economisească pe software), prezentate de colegii noștri cu experiență.

Noi toți cei de la Forscope vă dorim un Crăciun liniștit petrecut alături de cei dragi și mult succes în noul an!

Produsul a fost adăugat în coș