Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Software Deals va deveni Forscope!

  • Știri Forscope
  • Comunicat de presă

26. 3. 2020

De ce ne schimbăm numele?

Ideea de a redenumi și reinventa compania s-a dezvoltat de-a lungul ultimului an și jumătate. Am considerat că este nevoie de o schimbare pentru a putea oferi servicii și mai bune și mai ample, adaptate nevoilor clienților noștri. De asemenea, am dorit să ne diferențiem în mod clar de alte companii de pe piața de software utilizat anterior, deoarece confundarea cu vânzători de software, nedemni de încredere, începea să creeze probleme inutile.

Un alt motiv important, pentru redenumire, a fost faptul că am dorit să unim brandul pe toate cele 11 piețe europene, pe care compania noastră este prezentă.

Noul nume și noul logo reflectă mai bine esența și viziunea brandului nostru, precum și valorile pe care este construit. De asemenea, ne permite să ne protejăm mai bine brandul, deoarece Forscope este acum o marcă înregistrată a Uniunii Europene.

Așteptăm nerăbdători schimbările care vor veni imediat și pe cele din viitor (cum ar fi extinderea portofoliului de produse) și sperăm că vă veți bucura și dvs. de această călătorie, împreună cu noi!

Când se va întâmpla această schimbare?

În cursul lunii aprilie. Vom muta treptat toate versiunile lingvistice ale site-ului nostru web către o nouă adresă URL. Dacă introduceți www.software-deals.ro în browserul dvs., veți fi redirecționat automat către noul site: www.forscope.ro

Ce înseamnă asta pentru dvs. - clienții noștri?

Pentru dvs., singura diferență va fi în faptul că veți vizita un site web cu un alt nume. Dacă aveți un cont, acesta va fi transferat pe noul site web și veți utiliza aceleași informații de conectare, ca de obicei. De asemenea, numerele de telefon, pentru a contacta serviciul de asistență, managerul de cont sau biroul nostru, rămân aceleași.

Ce mai rămâne la fel:

  • Marca Forscope este deținută de RA Software s r.o., aceeași companie care deține brandul Software Deals
  • Numărul contului bancar
  • Oamenii - nu vor exista modificări de personal legate de redenumirea companiei noastre

Dacă doriți să aflați mai multe, nu ezitați să ne contactați, și vom fi bucuroși să vă oferim un răspuns.

Să înceapă noul capitol de furnizare de software excelent, la prețuri accesibile!

Echipa dvs., în curând, Forscope

Produsul a fost adăugat în coș