Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Încă mai folosiți Windows 8.1? Este timpul să treceți la un sistem de operare mai nou!

  • Windows
  • Microsoft

1. 12. 2022

Utilizatorii de Windows 8.1 au primit probabil la începutul acestui an o atenționare din partea sistemului de operare că perioada de asistență tehnică pentru acesta se va încheia pe 10 ianuarie 2023 (Microsoft a avut o campanie în acest sens în luna iunie).

Întrucât data de încheiere a perioadei de asistență este aproape se recomandă ca întreprinderile și organizațiile care nu au trecut încă la un sistem mai nou să înceapă să achiziționeze un înlocuitor. În caz contrar, aceștia riscă să utilizeze un sistem de operare fără actualizări de securitate și corecturi de software, ceea ce poate duce cu ușurință la erori neașteptate, căderi și breșe de securitate fără nicio modalitate de recuperare, ceea ce poate duce, în cele din urmă, la pierderi de date și productivitate sau chiar mai rău.

În prezent, din cauza avansării tehnologiilor informatice, este posibil ca dispozitivele utilizatorilor de Windows 8.1 să nu îndeplinească cerințele hardware ale celui mai recent sistem de operare Windows 11 de la Microsoft. De aceea, vă recomandăm să faceți în schimb un upgrade la Windows 10, în special la următorul produs:

Windows 10 Pro / Enterprise Upgrade

Sfârșitul perioadei de asistență: 
14.10.2025 (Pro) / 09.01.2029 (Enterprise)

Acest produs provine de la canalul de volume Microsoft și, ca atare, este excelent pentru orice organizație de afaceri sau guvernamentală – datorită sortimentului de caracteristici orientate către întreprinderi, în special:


Mai multe informații despre caracteristicile și particularitățile produsului sunt disponibile în descrierea produsului.

Rețineți că Windows 8.1 nu va înceta brusc să mai funcționeze după data de încetare a perioadei de asistență, astfel încât utilizatorii au o anumită marjă de manevră pentru a efectua migrarea chiar și după ianuarie 2023. Cu toate acestea, vă recomandăm să nu o amânați prea mult pentru a evita expunerea inutilă a mediului IT la vulnerabilități.

Aveți nevoie de ajutor în planificarea migrării? Contactați-ne pentru o consultație gratuită!

Nu sunteți sigur dacă Pro sau Enterprise este potrivit pentru organizația dumneavoastră sau de câte licențe aveți nevoie? Compania noastră oferă consultanță gratuită pentru licențiere, așa că, dacă doriți să aflați mai multe despre produsele Windows 10 oferite în magazinul nostru electronic, nu ezitați să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă ajutăm și să vă sfătuim cu privire la cea mai potrivită soluție.


Salvați acest articol în format PDF

Produsul a fost adăugat în coș