Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Sfârșitul perioadei de asistență pentru Windows Server 2012 este aproape. Este timpul să planificați o actualizare!

  • Compararea produsului
  • Windows

15. 9. 2022

Conform politicii Microsoft privind ciclul de viață al produselor, atât Windows Server 2012, cât și Windows Server 2012 R2 vor avea parte de asistență doar până la 10 octombrie 2023. Bineînțeles, acest lucru nu înseamnă că software-ul nu mai poate fi utilizat după data de încheiere a asistenței finale, ci doar că Microsoft nu mai este obligată să ofere asistență utilizatorilor și că nu vor mai exista noi actualizări pentru Windows Server 2012.

Cu toate acestea, pentru a rămâne în conformitate cu cele mai recente politici de securitate și pentru a-și menține mediul IT la zi cu noile funcționalități și instrumente, multe companii vor decide să înlocuiască Windows Server 2012 cu o versiune mai nouă a software-ului. Dacă firma dumneavoastră dorește să actualizeze sistemul de operare Windows Server 2012 la o versiune mai nouă, acum este momentul potrivit pentru a programa tranziția și pentru a planifica toate achizițiile de produse necesare.

Există mai multe opțiuni din care puteți alege. În funcție de buget și de longevitatea estimată a mediului IT, organizația dumneavoastră poate înlocui Windows Server 2012 cu următoarele versiuni mai noi:

Windows Server 2016

Sfârșitul perioadei de asistență: 12.01.2027

Cea mai ieftină versiune de Windows Server, recomandată pentru companiile care doresc să prelungească asistența pentru mediul lor de servere pentru încă câțiva ani, fără a fi nevoie de cheltuieli majore pentru software și hardware.

Windows Server 2019

Sfârșitul perioadei de asistență: 09.01.2029

Versiunea populară și utilizată pe scară largă a sistemului de operare Windows Server; în prezent oferă cel mai bun raport între caracteristicile moderne, securitate și preț.

Windows Server 2022

Sfârșitul perioadei de asistență: 14.10.2031

Cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru servere de la Microsoft. Dedicat companiilor și organizațiilor care doresc să încorporeze în structura lor IT medii de servere hibride cu Microsoft Azure.

Nu sunteți sigur ce versiune să alegeți? Consultați tabelul nostru comparativ cu Windows Server sau descărcați comparația oficială detaliată (în limba engleză): Windows Server 2022 comparison guide

Notă: nu se acceptă o actualizare directă de la Windows Server 2012 la Windows Server 2022. Pentru a face o tranziție, va trebui să urmați această ordine de instalare:
Windows Server 2012 → Windows Server 2016 sau Windows Server 2019 → Windows Server 2022

Utilizați drepturile de retrogradare în avantajul dumneavoastră

Fiecare versiune de Windows Server poate fi retrogradată la mai multe versiuni mai vechi ale software-ului. Aceasta înseamnă că, pe lângă Windows Server 2022, vi se acordă și drepturi de instalare și activare pentru Windows Server 2019 și 2016. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a profita la maximum de achiziția dumneavoastră, deoarece puteți implementa versiunea de software care este cea mai potrivită pentru nevoile actuale ale companiei dumneavoastră.

Cum să reduceți costul total al actualizării?

Software-ul redundant are încă valoare și poate aduce câștiguri suplimentare companiei dumneavoastră. Vânzându-l unor brokeri de software precum Forscope, organizația dumneavoastră poate reduce costul total de proprietate al noului dumneavoastră server sau al altui software activ, poate optimiza costurile și poate asigura fonduri suplimentare pentru cheltuieli viitoare. Economisiți de două ori vânzând Windows Server 2012 și achiziționând un software Windows Server mai nou din magazinul nostru electronic!

Pentru mai multe informații despre oferta noastră de cumpărare de software, vă rugăm să vizitați pagina noastră de vânzare de software.

Aveți nevoie de ajutor în planificarea migrării? Contactați-ne pentru o consultație gratuită!

Din cauza schimbărilor în politica de licențiere a producătorului de software, o tranziție de la Windows Server 2012 la o versiune mai nouă de server necesită o planificare atentă. Compania noastră oferă consultanță gratuită pentru licențiere, așa că, dacă doriți să aflați mai multe despre căile de actualizare disponibile pentru Windows Server 2012, nu ezitați să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă ajutăm și să vă sfătuim cu privire la cele mai potrivite produse.


Salvați acest articol în format PDF

Produsul a fost adăugat în coș