Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Cumpărare software

Compania sau organizația dvs. deține produse software perpetue de care nu mai aveți nevoie? Dacă produsele îndeplinesc anumite condiții, ne oferim să le cumpărăm de la dvs. Consultați lista de condiții de mai jos și aflați cum puteți să fiți plătit pentru software-ul dvs. redundant.

Condiții pentru cumpărarea software-ului:

  • Reprezentați o companie sau o organizație (nu cumpărăm software de la persoane fizice).
  • Produsele pe care le dețineți sunt perpetue (nu abonamente), legale și aveți dovezi ale proprietății și autenticității acestora.
  • Putem cumpăra doar anumite programe deoarece trebuie să luăm în considerare cantitatea, tipul și anul de lansare al produselor dvs. software. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

Economisiți dublu!

Doriți să vă actualizați software-ul? Obțineți-l de la noi! Prețurile produselor noastre sunt cu până la 60% mai mici decât prețurile obișnuite de vânzare cu amănuntul. Economisiți dublu prin actualizarea software-ul, în timp ce primiți plată pentru cel vechi.

Contactați-ne

Dacă sunteți interesat să vindeți vechiul dvs. software, vă rugăm să ne contactați completând formularul de mai jos. Puteți adăuga o listă cu numele produselor pe care le dețineți, sau alte documente, în atașamentul acestui formular.

Vă rugăm să rețineți: Comunicarea privind vânzarea software-ului dvs. poate fi atât în limba română, cât și în limba engleză, dar orice potențial viitor contract va fi doar în limba engleză.

 

Produsul a fost adăugat în coș

    Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile