Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Cum să returnați sau să schimbați produsele cumpărate de dvs.?

Cum să schimbați sau să returnați produsul:

Sunt două modalități diferite pe care le puteți utiliza dacă doriți să returnați sau să schimbați produsele pe care le-ați achiziționat de la noi. Completați cererea de garanție dacă doriți schimbarea, sau completați formularul de renunțare la contract pentru a vă întoarce produsul și pentru a primi o banii înapoi.

Descărcați cererea de revendicare a garanției pentru a înlocui produsul
Descărcați formularul de renunțare la contract pentru a returna produsul

Citiți următorul text pentru mai multe informații despre aceste documente și despre procesul de schimbare a unui produs, sau despre procesul de rambursare a banilor.

Cerere de revendicare a garanției

Dacă trebuie să schimbați produsul, completați cererea de revendicare a garanției. Toate informațiile necesare trebuie completate, astfel încât să putem finaliza cererea dvs. cât mai curând posibil.

  • Este necesar să completați, să tipăriți, să semnați și să atașați formularul de revendicare a garanției la orice revendicare a garanției pe care doriți să o faceți. Trimiteți întotdeauna documentul tipărit, semnat, scanat / fotografiat, precum și PDF-ul completat.
  • Nu acceptăm niciun fel de bunuri trimise înapoi cu plata la livrare.
  • Furnizorul este de acord să soluționeze cererea de revendicare a garanției în favoarea clientului cât mai curând posibil și nu mai târziu de 30 de zile de la data primirii formularului de revendicare a garanției și a produselor descrise în acesta.
  • Nu acceptăm mărfuri returnate după mai mult de 2 ani de la expedierea inițială către client.

Vă rugăm să citiți cu atenție cererea de revendicare a garanției înainte de a o trimite. Vă mulțumim!

Formular de retragere contract

Puteți să returnați orice produs achiziționat și să primiți rambursarea banilor. Renunțarea la contract se poate face în termen de 30 de zile. Dacă doriți să returnați un produs sau toate produsele dvs., completați formularul de retragere contract. Toate informațiile necesare trebuie completate, astfel încât să putem finaliza cererea dvs. cât mai curând posibil.

  • Va trebui să completați, să tipăriți, să semnați și să atașați formularul de retragere contract la fiecare renunțare la contract pe care doriți să o faceți. Trimiteți întotdeauna documentul tipărit, semnat, scanat / fotografiat, precum și PDF-ul completat.
  • Nu acceptăm niciun fel de bunuri trimise înapoi cu plata la curier.
  • Furnizorul este de acord să rezolve retragerea contractului în favoarea clientului cât mai curând posibil și nu mai târziu de 30 de zile de la data primirii acestui formular de retragere a contractului și a produselor descrise în acesta.
  • Bunurile pot fi returnate în cel mult 30 de zile de la expedierea inițială către client.

Vă rugăm să citiți cu atenție formularul de retragere contract înainte de a îl trimite. Vă mulțumim.

Întrebări frecvente

Cât durează procedura de revendicare a garanției?

Cererea de revendicare a garanției va fi soluționată în termen de cel mult 30 de zile de la data revendicării, cu excepția cazului în care s-a convenit asupra unei perioade mai lungi de timp. O condiție importantă este să furnizați toate informațiile care vor duce la o procesare rapidă a acestei proceduri. Acest lucru este asigurat prin trimiterea unui formular de revendicare a garanției completat în mod corect.

Voi fi informat asupra schimbării statutului procedurii de revendicare a garanției?

Veți fi notificat cu privire la orice modificare a solicitării dvs. prin e-mail. Respectăm cu strictețe procedura de revendicare a garanției și încercăm să rezolvăm orice revendicare cât mai rapid posibil.

Cine plătește costurile aferente returnării produselor?

Dacă aveți cheltuieli legate de returnarea produselor fizice, iar cererea dvs. este justificată, vom acoperi aceste costuri pe baza dovezii plății (cum ar fi o chitanță de la poștă / curier, sau un document similar acesteia).

Produsul a fost adăugat în coș

    Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile