Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Vânzare licențe

Compania sau organizația dvs. deține licențe de software de care nu mai aveți nevoie? Dacă aceste licențe îndeplinesc anumite condiții, ne oferim să le cumpăram de la dvs. Consultați lista de condiții de mai jos și aflați cum să fiți plătit pentru software-ul dvs. redundant.

Condiții pentru cumpărarea licenței:

  • Reprezentați o companie sau o organizație (nu cumpărăm licențe de la persoane fizice).
  • Licențele pe care le dețineți sunt legale și aveți dovada proprietății și autenticității.
  • Putem achiziționa doar anumite licențe software, deoarece trebuie să luăm în considerare cantitatea, tipul și anul lansării produselor dvs. software. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

Salvați dublu!

Doriți să vă actualizați software-ul? Obțineți licențele de la noi! Prețurile produselor noastre sunt cu până la 60% mai mici decât prețurile obișnuite de vânzare cu amănuntul. Salvați de două ori prin actualizarea software-ului dvs. în timp ce scăpați de cel vechi.

Contactați-ne!

Dacă sunteți interesat să vindeți vechiul software, vă rugăm să ne contactați prin completarea formularului de mai jos. Puteți adăuga și lista cu numele produselor pe care le dețineți, sau alte documente, în atașamentul acestui formular.

Vă rugăm să rețineți: Comunicarea ulterioară (precum și eventualele contracte viitoare) cu privire la vânzarea licențelor va fi numai în limba engleză.

 

Produsul a fost adăugat în coș

    Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile