Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Activare Windows 10

După instalare, Windows 10 trebuie să fie activat în 30 de zile de la prima conectare în sistem. Nu uitați de activare! Dacă sistemul de operare nu este activat, este considerat ilegal și vă puneți în pericol toate datele, deoarece acestea nu sunt protejate.

Rețineți: În prezent, toate licențele noastre Windows 10 sunt noi și sunt activate în timpul instalării, ceea ce înseamnă că nu este necesar să treceți prin acest ghid de activare decât dacă apare o eroare la introducerea cheii de produs. De asemenea, dacă doriți să transferați licența de la un dispozitiv la altul, dezactivați-o mai întâi (faceți clic aici pentru a vedea cum) și apoi urmați ghidul de activare de mai jos, după ce instalați Windows pe noul dispozitiv.

Activarea pe Internet

Cel mai simplu mod de a vă activa Windows este prin Internet.

Urmați acești pași pentru a activa Windows 10:

  1. Dați clic pe Actualizare & Securitate și accesați Activare (vedeți imaginea de mai jos)
  2. Găsiți butonul "Schimbați cheia de produs" și faceți clic pe el. Se va afișa o fereastră care va solicita introducerea cheii de produs.
  3. Introduceți cheia de produs, pe care ați primit-o în comanda dvs., faceți clic pe Următorul și apoi urmați instrucțiunile.

Activarea telefonică

Dacă activarea prin Internet a produsului dvs. nu are succes, din diverse motive, puteți să vă activați Windows 10 prin activare telefonică. Pentru a face activarea telefonică mai ușor de utilizat pentru dvs., am creat un serviciu online semi-automatizat, de activare telefonică, numit Letactivate.com, care vă va ajuta să activați produsul rapid și ușor.

Consultați ghidul nostru pas cu pas pentru activarea telefonică a Windows 10 aici:

Ghid pentru activarea telefonică a produselor Windows 10

Produsul a fost adăugat în coș

    Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile