Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Asigurarea de răspundere profesională – asigurare suplimentară pentru achiziții fără riscuri

  • Legalitate

31. 3. 2023

Când vine vorba de software-ul second hand, noi, cei de la Forscope, ne străduim în mod constant să facem ca decizia de a cumpăra de la noi să fie cât mai ușoară pentru clienții noștri și să îi asigurăm că afacerea lor va fi în siguranță cu produsele noastre. Prin urmare, am contactat Vienna Insurance Group (prin Kooperativa, filiala cehă a VIG), care a devenit garant pentru compania noastră prin asigurarea de răspundere profesională, care acoperă orice daune potențiale.

Care sunt termenii asigurării de răspundere profesională?

  • Asigurarea acoperă orice daune potențiale care pot apărea în legătură cu achiziționarea oricărui software second-hand de la Forscope.
  • Asigurarea acoperă toate tranzacțiile de pe teritoriul Europei.
  • Asigurarea acoperă daune de până la 20 de milioane CZK (sau echivalentul a aproximativ 850.000 €).

Certificatul de asigurare poate fi consultat aici: PDF

Despre Vienna Insurance Group

Vienna Insurance Group (VIG) este cel mai important grup de asigurări din Europa Centrală și de Est. Aceasta este formată din peste 50 de companii de asigurări și fonduri de pensii, cu aproximativ 29.000 de angajați, și oferă clienților săi cea mai bună protecție posibilă împotriva riscurilor vieții de zi cu zi.

Ce ne consolidează și mai mult credibilitatea?

Asigurarea de răspundere profesională este doar o altă opțiune de asigurare pe care o oferim clienților noștri pentru a face ca achiziționarea de software de la noi să fie complet lipsită de griji. Cu toate acestea, obiectivul nostru este de a nu fi nevoiți să folosim asigurarea de răspundere civilă.

Credibilitatea noastră este susținută de următoarele:

  • suntem prezenți pe piața de software second-hand de peste 10 ani;
  • le furnizăm clienților noștri documentația detaliată a software-ului, însoțită de declarația primului cumpărător (condiție prealabilă necesară pentru transferul legal al proprietății software-ului);
  • suntem partener Microsoft, avem certificare ISO 9001 și specialiști în licențiere certificați ca Software Asset Management Professional de la BSA Verafirm;
  • suntem un furnizor de software second-hand pentru sute de instituții publice și corporații;
  • suntem o companie stabilă din punct de vedere financiar, cu rapoarte economice și audituri transparente.

Doriți să discutați mai mult despre garanțiile pe care le oferim pentru produsele noastre? Contactați echipa noastră de vânzări și vă vom răspunde cu plăcere la orice întrebare pe care o aveți pe această temă!


Salvați acest articol în format PDF

Produsul a fost adăugat în coș