Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Gata cu actualizările gratuite de la Windows 7/8 la Windows 10 – cum să vă modernizați sistemul din punct de vedere economic acum?

  • Microsoft
  • Windows

27. 11. 2023

Utilizatorii de Windows 7 și 8 se confruntă cu o schimbare importantă: modul gratuit de actualizare la versiunile mai noi de Windows nu mai este disponibil nici din punct de vedere tehnic, nici legal¹. Această schimbare are implicații profunde pentru întreprinderile și organizațiile care încă funcționează pe aceste sisteme mai vechi, deoarece a eliminat posibilitatea de a realiza o actualizare gratuită la Windows 10 și 11. Nevoia de a trece la un sistem de operare mai modern nu înseamnă doar a rămâne la zi, ci și a menține securitatea, compatibilitatea și eficiența în peisajul actual de afaceri.

Soluția

În cazul în care organizația dumneavoastră nu este obligată să utilizeze un sistem de operare învechit (de exemplu, din cauza cerințelor tehnice ale unor programe vechi, dar esențiale), abordarea optimă este să achiziționați Windows 10, care oferă, de asemenea, o cale practică către Windows 11, în cazul în care compania dumneavoastră decide să opteze pentru cel mai recent sistem de operare Microsoft.

Prin achiziționarea de produse Windows 10 uzate de la Forscope, organizațiile pot face o tranziție sigură și rentabilă și pot primi un sistem de operare modern și pregătit pentru audit, indiferent dacă alegeți să rămâneți cu Windows 10 sau să încercați Windows 11.

În plus, această soluție asigură accesul la cea mai recentă tehnologie Microsoft fără a încheia acorduri restrictive cu gigantul corporatist, datorită naturii software-ului second-hand: odată ce un produs software este revândut, contractul de licență inițial încheiat între primul proprietar și producător nu mai este transferat.

De ce să alegeți produsele Windows 10 de la Forscope?

Portofoliul nostru prezintă produse de înaltă calitate, viabile din punct de vedere economic și conforme din punct de vedere juridic, de care beneficiază clienții din sectorul public și privat. Pentru organizațiile care caută cel mai eficient mod de a migra la cele mai noi sisteme de operare Microsoft, specialiștii noștri în produse sugerează următoarele produse:

Windows 10 Pro / Enterprise LTSC 2019 Upgrade

Sfârșitul perioadei de asistență: 09.01.2029

Acest produs vă permite să instalați și să activați direct Windows 10 Enterprise LTSC 2019 sau Windows 10 Pro ca sistem de operare complet, independent. Faceți clic pe elementele din lista de mai jos pentru mai multe informații.


Ce Windows să instalați? Vă recomandăm cu tărie să instalați Windows 10 Pro – aceasta este alegerea optimă și familiară pentru majoritatea întreprinderilor și organizațiilor. Windows 10 Enterprise LTSC oferă o mai mare stabilitate și securitate a sistemului, dar cu prețul unor limitări, deoarece este conceput pentru scenarii specifice cu cerințe stricte (de exemplu, aeroporturi, facilități medicale sau militare etc.).


De ce scrie „Upgrade” în denumirea produsului? Partea „Upgrade” din denumirea produsului se referă la natura software-ului sistemului de operare vândut prin intermediul canalului de licențiere comercială (volum) al Microsoft. Puteți instala direct sistemul pe care doriți să lucrați, nu este nevoie să instalați mai întâi un alt sistem. Pentru mai multe detalii, faceți clic pe imaginea produsului și citiți descrierea produsului.


Cerințe hardwareProcesor: 1 GHz
Memorie: 1 GB RAM (32 biți); 2 GB RAM (64 biți)
Spațiu pe hard disk: 16 GB (32 biți); 20 GB (64 biți)
Grafică: Procesor grafic DirectX 9 cu driver WDDM 1.0

Windows 10 Pro / Enterprise LTSC 2021 Upgrade

Sfârșitul perioadei de asistență: 12.01.2027

Acum -40%

Acest produs vă permite să instalați și să activați direct Windows 10 Enterprise LTSC 2021, Windows 10 Pro sau Windows 11 Pro ca sistem de operare complet, independent. Faceți clic pe elementele din lista de mai jos pentru mai multe informații.


Ce Windows să instalați? Vă recomandăm cu tărie să instalați Windows 10 Pro sau Windows 11 Pro* – aceasta este alegerea optimă și familiară pentru majoritatea întreprinderilor și organizațiilor. Windows 10 Enterprise LTSC oferă o mai mare stabilitate și securitate a sistemului, dar cu prețul unor limitări, deoarece este conceput pentru scenarii specifice cu cerințe stricte (de exemplu, aeroporturi, facilități medicale sau militare etc.).

* Este posibil ca Windows 11 să nu poată rula pe dispozitive mai vechi; verificați cerințele hardware de mai jos pentru a vedea dacă al dumneavoastră este compatibil.


Cum se face că pot obține Windows 11 cu acest produs?Licențele software second-hand pentru Windows 10 Pro pot fi folosite pentru a activa gratuit Windows 11 Pro dacă primul proprietar le-a vândut mai departe după octombrie 2021 (când actualizarea Windows 10 la Windows 11 a fost făcută gratuit de Microsoft). Acest produs respectă condițiile menționate mai sus.


Merită Windows 11?Am pregătit un articol comparativ pe această temă, îl puteți consulta aici: Windows 11 vs. Windows 10


De ce scrie „Upgrade” în denumirea produsului? Partea „Upgrade” din denumirea produsului se referă la natura software-ului sistemului de operare vândut prin intermediul canalului de licențiere comercială (volum) al Microsoft. Puteți instala direct sistemul pe care doriți să lucrați, nu este nevoie să instalați mai întâi un alt sistem. Pentru mai multe detalii, faceți clic pe imaginea produsului și citiți descrierea produsului.


Cerințe hardwareWindows 10
Procesor: 1 GHz
Memorie: 1 GB RAM (32 biți); 2 GB RAM (64 biți)
Spațiu pe hard disk: 16 GB (32 biți); 20 GB (64 biți)
Grafică: Procesor grafic DirectX 9 cu driver WDDM 1.0

Windows 11
Procesor: 1 GHz, 64 biți, dual-core Intel, AMD sau Qualcomm; lista completă a procesoarelor compatibile
Trusted Platform Module (TPM) 2.0
Memorie: 4 GB RAM
Spațiu pe hard disk: 64 GB
Rezoluția ecranului: Ecran 720p (HD), minimum 9 inci, 8 biți per canal de culoare
Grafică: Procesor grafic DirectX 9 cu driver WDDM 1.0

Concluzie

Întreruperea actualizărilor gratuite de la Windows 7 și 8 este un semnal de alarmă pentru companiile care încă operează cu sisteme învechite. Selecția Forscope de produse Windows 10 oferă o soluție rentabilă, flexibilă și pregătită pentru audit, fără a compromite securitatea și calitatea!

Nu lăsați provocările legate de licențiere să vă pună bețe în roate – contactați-ne pentru sfaturi profesionale din partea experților în domeniul licențelor și pentru soluții adaptate la nevoile organizației dumneavoastră.


¹ Anunțul oficial al Microsoft: https://devicepartner.microsoft.com/en-us/communications/comm-windows-ends-installation-path-for-free-windows-7-8-upgrade

Produsul a fost adăugat în coș