Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Perioada de asistență pentru Exchange Server 2013 și SharePoint Server 2013 s-a încheiat – care sunt opțiunile dumneavoastră acum?

  • Microsoft
  • Compararea produsului

9. 5. 2023

La 11 aprilie 2023, Microsoft a încheiat oficial perioada de asistență pentru Exchange Server 2013 și SharePoint 2013. Acest lucru înseamnă că nu vor mai exista actualizări de securitate, remedieri de erori sau asistență tehnică din partea Microsoft. Deși ambele aplicații software vor rămâne pe deplin funcționale, nu vor fi dezactivate și pot fi utilizate în continuare pentru munca de zi cu zi, continuarea utilizării acestor platforme poate prezenta riscuri de securitate și poate reduce productivitatea și compatibilitatea cu programe mai noi.

Acum este momentul ideal pentru a face o actualizare la cele mai recente versiuni de Exchange Server și SharePoint Server. În acest fel, compania dumneavoastră poate asigura securitatea și eficiența instrumentelor de comunicare și colaborare. Clienții pot alege din mai multe opțiuni pentru produse perpetue în cadrul ecosistemului Microsoft:

Microsoft Exchange Server
Sfârșitul perioadei de asistență pentru ambele: 14.10.2025

Faceți clic pe numele produsului pentru mai multe informații


Exchange Server 2016 Exchange Server 2016 este o platformă de mesagerie și colaborare puternică și flexibilă care poate ajuta organizația dumneavoastră să comunice și să coopereze mai eficient. Datorită performanțelor îmbunătățite, a capacității de stocare sporite și a funcțiilor de administrare simplificate, Exchange Server 2016 este o alegere excelentă pentru organizațiile de toate dimensiunile.


Exchange Server 2019 Exchange Server 2019 este cea mai recentă (și, posibil, ultima) versiune a serverului perpetuu de poștă electronică și calendaristică dezvoltat de Microsoft. Aceasta oferă o serie de avantaje față de versiunile anterioare, inclusiv caracteristici de securitate îmbunătățite, o căutare mai eficientă și o performanță și mai bună.

Microsoft SharePoint Server
Sfârșitul perioadei de asistență pentru ambele: 14.07.2026

Faceți clic pe numele produsului pentru mai multe informații

SharePoint Server 2016
SharePoint Server 2016 include capacități de căutare îmbunătățite, asistență pentru dispozitive mobile și funcționalitate hibridă care permite companiilor să profite atât de serviciile locale, cât și de cele bazate pe cloud. Este un instrument de colaborare versatil și robust care poate contribui la îmbunătățirea productivității și eficienței în orice organizație.

SharePoint Server 2019
SharePoint Server 2019 este cea mai recentă versiune a puternicei platforme de colaborare de la Microsoft, concepută pentru a ajuta organizațiile să partajeze și să gestioneze conținutul, să colaboreze eficient și să ia decizii mai bune. Platforma include caracteristici noi și îmbunătățite, cum ar fi șabloane moderne de site-uri, capacități îmbunătățite de lucru în echipă și crearea și gestionarea simplificată a site-urilor.

Vă gândiți să vă mutați în cloud? Luați în considerare o soluție hibridă!

Pentru unele companii, soluțiile perpetue locale pentru Exchange și SharePoint pot fi înlocuite cu servicii în cloud, însă o tranziție completă către cloud nu este cea mai rentabilă soluție pentru majoritatea companiilor. Pentru a evita cheltuielile anuale inutile, se recomandă o combinație de abonament și licențe perpetue. Acest tip de soluție hibridă poate fi realizat cu o licență perpetuă pentru MS Office (pentru aplicațiile desktop, cum ar fi MS Outlook) și un abonament pentru Exchange Online și SharePoint Online (prin Microsoft 365 Business Basic).

Economisiți cu software-ul second hand

Forscope vă poate ajuta să economisiți pe software, oferind licențe second-hand la o fracțiune din prețul celor noi. Licențele noastre sunt în deplină conformitate cu toate cerințele legale și oferă acces la cele mai recente caracteristici și actualizări de securitate. Acestea pot fi achiziționate de companii și instituții din sectorul public și privat. Iată câteva exemple recente de optimizare a costurilor software ale clienților noștri:

Orașul Příbram din Republica Cehă a plătit 14.000 € pentru două licențe Exchange Server 2019 și 280 de licențe CAL de Exchange Server 2019 Standard User, economisind 19.000 €, deoarece costul noilor licențe ar fi fost de 33.000 €. Totul datorită achiziției de la Forscope!

Ministerul Transporturilor și Construcțiilor din Republica Slovacă a economisit 7.700 € prin achiziționarea de software second-hand de la Forscope. S-au achiziționat patru produse SharePoint Server 2019 și două produse Exchange Server Standard 2019 pentru o sumă totală de 28 000 € (față de 35 700 €, cât ar fi cheltuit pe software nou).

Doriți să obțineți o mai bună optimizare a costurilor software? Contactați-ne!

Nu ratați ocazia de realiza o actualizare și de a economisi din cheltuielile de software. Contactați Forscope astăzi pentru a discuta opțiunile și pentru a găsi soluția potrivită pentru organizația dumneavoastră.


Salvați acest articol în format PDF

Produsul a fost adăugat în coș